• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

05.10.2019

14:34

PREDSEDNIK POKRETA LEVIJATAN ZA INFORMER: Goran Jevtić je OZBILJAN SEKSUALNI PREDATOR i mora da dobije tri puta veću kaznu!

Vesti

PREDSEDNIK POKRETA LEVIJATAN ZA INFORMER: Goran Jevtić je OZBILJAN SEKSUALNI PREDATOR i mora da dobije tri puta veću kaznu!

Podeli vest

Pavle Bihali, predsednik Pokreta Levijatan za Informer kaže da je glumac Goran Jevtić, koji je seksuano napastvovao tada maloletnog Luku Krčevinca, ozbiljan seksualni predator i da bi trebalo da dobije mnogo strožiju kaznu

Bio sam zgrožen kada sam čuo za ovu priču - kaže za Informer Bihali i dodaje: 

- Davno sam čuo za to, ali tek kad sam dublje ušao u predmet shvatio sam da je u pitanju ozbiljan seksualni predator i nasilnik kojem ovo sigurno nije prvi put. A po meni ni poslednji, jer kad bude izašao za 10 meseci on će to delo ponoviti, da li u tajnosti ili će opet biti uhvaćen. Radi se o ozbiljno poremećenoj ličnosti. 

 Prokomentariši nam presudu Jevtiću. On se tereti samo za nedozvoljene polne radnje, ali ne i za obljubu. Šta misliš zbog čega?  
- Ne mogu da komentarišem odluke suda iz razloga sto nisam pravnik, nisam kompetentan. Naši advokati su rekli jedno, sud je rekao drugo, mi mislimo trece. U suštini, poštujem zakon i sud. Za mene lično to je velika sramota. 

Foto: printskrin

Bihali sa Krčevincem na konferenciji za medije

Misliš da je trebalo da dobije veću kaznu? 
- Kazna mora biti barem tri puta veća i mora biti za primer, pošto je reč o javnoj ličnosti.
 
Kako komentarišeš to što su brojne javne ličnosti stale uz glumca? 
- Najgadnije od svega mi je upravo to što su javne ličnosti iz tog nekog elitnog Beograda i elitne Srbije, zapravo kvazi elitne Srbije i umetničkog života, stale u zaštitu jednog bolesnika. To govori o našem društvu i vrednostima koje nam stižu sa Zapada, a koje već polako počinju da se implementiraju u društvu i da nam govore kako su neke stvari normalne. Dok smo mi tu, a naše vreme tek dolazi, to nije normalno i nikad neće biti normalno da neko od 35, 40 godina seksualno zlostavlja dete od 15 godina.

(FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNA ISPOVEST MOMKA iz Sombora kojeg je SILOVAO glumac Goran Jevtić: Gurnuo me je u WC, skinuo mi gaće i stavio moj PENIS U SVOJA USTA!

Da li si možda upoznat sa još nekim žrtvama glumca? 
- Imamo neke indicije, ali rano je da govorimo o tome.

Kako ste se odlučili, kao Pokret, da se bavite i ovakvim problemima? 
- Nismo odlucili, to je prirodan splet i sudar tih krivičnih dela, gde pedofili, nasilnici, manijaci, ubice uvek imaju ili u 91 posto slučajeva imaju istoriju zlostavljanja životinja. A ako nemaju tu istoriju, imaju ovakve stvari. Iživljavanje nad slabijima je nešto što uzbuđuje te bolesnike i u tom smislu smo povezli prirodno ta krivična dela, kao nešto sa čim u budućnosti treba da se bavimo. Svi to rade mlako, a svi vidite kako mi to radimo oštro, jasno i glasno da svi čuju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 4 godine

Ovaj slučaj je stvarno za osudu, ali šta ima Levijatan sa ovim slučajem a posebno Pavle Bihali???!!! Tužilaštvo i sudovi su nadležni za ovo a ne on, koji se isto bio (ili se još nalazi) pod istragom tužilaštva za pretnju nasiljem ("oko za oko") a koji na fejsbuku kači fotografije kriminalaca, članova zemunskog klana!!!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Levijatanci, bravo za sve što radite a naročito bravo za vašu primarnu borbu! Naravno, bravo i za onu peticiju koju ste predali!

Lusi Snou

pre 4 godine

Ovo prevazilazi zdrav razum. Odakle ideja jednom udruženju koje se navodno bavi zaštitom životinja da označava bilo koga kao seksualnog predatora, a da apsolutno nije kompetentan? Jesu li ovi ljudi veterinari, psiholozi, pravnici? Šta je sledeće, u koja pitanja će još ova grupa da se umeša? Kakvo je ovo udruženje zapravo?

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija