• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

07.10.2019

22:09

DECO, DOKLE BRE VIŠE?! OSMORICA UČENIKA PRETUKLI MLADIĆA IZ ZEZANJA?! Novo vršnjačko nasilje u Srbiji!

Vesti

DECO, DOKLE BRE VIŠE?! OSMORICA UČENIKA PRETUKLI MLADIĆA IZ ZEZANJA?! Novo vršnjačko nasilje u Srbiji!

Podeli vest

Učenik trećeg razreda Gimnazije "Josif Pančić" u Bajinoj Bašti Stefan Maksimović (17) pretučen je u subotu uveče u kafiću "Bir bar", a porodica pomenutog mladića za ovaj incident optužuje osmoricu njegovih vršnjaka. Na sreću, povrede od udaraca pesnicama i nogama nisu opasne, ali je ovaj slučaj opomena koja mora poslužiti da se spreče budući slučajevi vršnjačkog nasilja koji bi mogli imati tragične posledice

Prema rečima Katarine Maksimović, tetke pretučenog mladića, incident se dogodio tokom rođendanske proslave, oko ponoći. Tada su na Stefana nasrnula osmorica njegovih vršnjaka, od kojih je jedan punoletan.

 

- Udarali su ga pesnicama i nogama, ima povrede glave, vidljive posekotine i modrice, a Stefanov brat blizanac Nikola takođe je posekao ruku kada je proleteo kroz staklena vrata kafića - objšnjava Katarina Maksimović - Stefan je primljen u Hitnoj pomoći, sa površnim nalazom je pušten kući a policija nije uzela izjave od učesnika u tuči iako su medicinari po službenoj dužnosti prijavili slučaj.

PRONAĐENA ANĐELA, DEVOJČICA KOJA JE NESTALA U SUBOTICI! Problematični dečko ju je nagovorio da pobegne!

 

Razlog za prebijanje, po oceni porodice, je čista obest. Katarina Maksimović tvrdi da jedna grupa starijih školaraca u Bajinoj Bašti već duže vreme predstavlja opasnost po svoje vršnjake. Ona ovu grupu dovodi u vezu sa zloupotrebom narkotika i nasiljem, ističući da njima nije važno ko će im postati žrtva...

 

- Reč je o konfliktnoj i problematičnoj deci kojom se nažalost niko ne bavi. Mi smo podneli krivičnu prijavu protiv nasilniika, jer im neko mora stati na put, pre nego što dođe do ozbiljnijih posledica - kaže tetka pretučenog mladića.

DRUGA SLUČAJNO UPUCAO U GRUDI, PA POKUŠAO DA GA SPASE Detalji TRAGIČNE POGIBIJE VOJNIKA KOD VRANJA

 

Stefan Maksimović je odličan đak bajinobaštanske gimnazije, nije sklon incidentima i po svemu sudeći - slučajna je žrtva obesnih vršnjaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija