• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.10.2019

18:58

VOZAČ JE REKAO DA NEMA ŠTA DA PRIJAVI, A CARINICI SU IPAK PREGLEDALI PRTLJAŽNIK... Ovako nešto nikad nisu pronašli u autobusu!

Vesti

VOZAČ JE REKAO DA NEMA ŠTA DA PRIJAVI, A CARINICI SU IPAK PREGLEDALI PRTLJAŽNIK... Ovako nešto nikad nisu pronašli u autobusu!

Podeli vest

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš juče prvi put pronašli migrante u prtljažniku jednog autobusa

Dvojica migranata iz Alžira i Libije sakrila su se u prtljažnik autobusa koji je išao ka Nemačkoj, pa su ih carinici na prelazu zatekli među koferima putnika.

Pokušaj ilegalnog prebacivanja preko granice time je prvi put zabeležen u jednom autobusu, pošto su do sada migranti isključivo pokušavali da se sakriju u tovarima robe koju prevoze kamioni.

DOLIJAO PROVALNIK! Uhapšen Zrenjaninac zbog krađe robe u vrednosti od skoro 1.000 EVRA!



Slučaj je otkriven tokom pregleda autobusa somborskih registarskih oznaka koji je putnike prevozio na liniji Beograd - Dortmund i u kojem se osim dva vozača nalazilo još 18 putnika i svi su službenicima na prelazu potvrdili da nemaju ništa da prijave.

Carinici su se ipak odlučili da pregledaju prtljažnik u kojem su ugledali migrante kako sede među koferima putnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija