• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

10.10.2019

22:39

SVAKO UBIJA ONOG KOGA VOLI! Aleksandar ostavio OPROŠTAJNO PISMO I JEZIVU PORUKU pre nego što je MASAKRIRAO svoju devojku u UKLETOJ KUĆI kod Kraljeva!

Vesti

SVAKO UBIJA ONOG KOGA VOLI! Aleksandar ostavio OPROŠTAJNO PISMO I JEZIVU PORUKU pre nego što je MASAKRIRAO svoju devojku u UKLETOJ KUĆI kod Kraljeva!

Podeli vest

Aleksandar Todorović (26) iz Kraljeva pokušao je da ubije svoju devojku Anđelu Simić (22) iz Čukojevca, a potom je izvršio samoubistvo u napuštenoj kući svog dede u selu Pečenog kraj Kraljeva

Kako saznajemo, Todorović je u četvrtak rano ujutru Anđelu izbo nožem po čitavom telu. Devojka je ostala da leži u lokvi krvi bez svesti, a on je potom uzeo konopac i obesio se kraj nje.

- Devojka je bukvalno masakrirana. Ima sedam uboda po čitavom telu i njene povrede su ozbiljne. Četiri rane ima na grudima, dve na vratu i jednu na stomaku. Njeno stanje je trenutno stabilno, ali su prognoze nezahvalne - kaže izvor.

ALEKSANDROVA SMRT JE NASTAVAK ZLE PORODIČNE KOBI! Meštani sela kod Kraljeva OTKRILI JEZIVE DETALJE

 

Šta se tačno događalo u noći između srede i četvrtka u napuštenoj kući u Pečenogu još uvek se pouzdano ne zna. Da se nešto loše dogodilo, prva je posumnjala Anđelina majka, koja je pozvala policiju.

- Njoj se ćerka u četvrtak uveče javila telefonom i rekla da je autobusom krenula iz Kraljeva ka svom selu Čukojevcu. Majka je došla na stanicu da je sačeka, međutim, ona nije izašla iz autobusa, pa ju je majka pozvala telefonom, ali se nije javljala. Žena je tada uspaničeno pozvala policiju i prijavila ćerkin nestanak - kaže naš izvor i nastavlja:

 

- Gotovo u isto vreme policiju je pozvao očuh Aleksandra Todorovića. Čovek je rekao da je u kući pronašao oproštajno pismo koje je ostavio Aleksandar, a u kome je naveo da će se ubiti. Istražitelji su tada posumnjali da je Aleksandar odveo Anđelu u napuštenu kuću, pa su se tamo odmah uputili.

ZLO U OČIMA

 

Aleksandar Todorović je pre dve nedelje na Fejsbuk okačio sliku provučenu kroz filter, na kojoj ima crvene oči i rogove, nalik đavoljim. On je kao opis slike napisao „zlo u očima“, a dobio je još bizarniji komentar od jedne Fejsbuk prijateljice:

 

- Svako ubija onog koga voli.

Foto: printscreen facebook

 

Prema rečima izvora, u kući u Pečenogu zatečena je jeziva scena.

 

- Iskasapljena devojka ležala je na podu pored kreveta. Jedva je disala. Rane po njenom telu bile su strašne. Mladić je visio obešen o nekakav konopac. Odmah se videlo da je mrtav - kaže izvor i dodaje:

 

- Kuća je takođe izgledala jezivo. Stvari su bile razbacane na sve strane. Izvaljene fioke, ormar otvoren, vrata izvaljena iz štoka... U sobi, na kauču, bilo je krvi, a mebl je bio rasečen na nekoliko mesta.

Pretpostavlja se da su se Aleksandar i Anđela rvali, tj. da je ona pokušala da se odbrani od pomahnitalog mladića, ali da nije imala snage.

 

Radnici koji rade u mlekari, koja se nalazi preko puta kuće u kojoj se desio zločin, rekli su za Kurir da su za ovaj događaj saznali juče u pola šest ujutru, kada su došli na posao i videli policajce koji su vršili uviđaj.

- Aleksandar je bio dobar mladić, dolazio je povremeno na dedino imanje i drva je sa drugovima vukao iz šume. Kuća je bila zapuštena i u njoj niko nije živeo - kratko je rekao jedan od radnika ove mlekare.

Inače, povređena devojka ranije nije prijavljivala Aleksandra za nasilje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija