• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

11.10.2019

08:52

POLICAJAC IZ VALJEVA UZEO DEVOJCI TELEFON I NASTAO JE PAKAO! Grizao je za uši, bacao na zid, a njegova odbrana za iživljavanje je NEVEROVATNA

Vesti

POLICAJAC IZ VALJEVA UZEO DEVOJCI TELEFON I NASTAO JE PAKAO! Grizao je za uši, bacao na zid, a njegova odbrana za iživljavanje je NEVEROVATNA

Podeli vest

Osnovno tužilaštvo u Valjevu podiglo je optužnicu protvi policajca M. S. (36) koji je Valjevku V. D. (41), s kojom je bio u emotivnoj vezi, davio, šamarao, grizao i vukao za uši i bacao na zid, prethodno je zaključavši u svojoj kući.

Policijski službenik, koji je bio 15 meseci u emotivnoj vezi sa V. D. tereti se za zlostavljanje i mučenje, pošto je početkom avgusta u svom domu fizički nasrnuo na partnerku koja nije živela sa njim.

Za to krivično delo, ako se dokaže da je kriv, zaprećena je kazna zatvora u rasponu od šest meseci do pet godina.

SIN PACIJENTKINJE NAPAO DOKTORKU, VUKAO JE ZA KOSU! Drama u KBC Bežanijska kosa!

Istraga koja je prethodila optužnici, kako saznaje “Blic”, utvrdila je da je M. S. uzeo partnerkin mobilni telefon i počeo da je ispituje ko su ljudi zabeleženi u telefonskom imeniku, nakon čega je došlo do svađe tokom koje je policajac zaključao ulazna vrata i nije joj dao da ode.- Kako su pokazale povrede V. D. koje su konstatovane u Urgentnom centru, policajac joj je udario šamar, bacao na zid, davio, vukao i grizao za uši! Srećom devojka je u jednom trenutku uspela da se oslobodi nasilnika, otključa ulazna vrata i pobegne – navodi izvor "Blica".

NIŠLIJKA I NJEN LJUBAVNIK UHAPŠENI ZBOG TRGOVINE LJUDIMA! Podvodila ćerku vlasniku luna-parka da otplati dug

Nakon hapšenja, policajac kome je bio određen pritvor i izrečena hitna mera zabrane prilaska i kontaktiranja žrtve, negirao je zlostavljanje i mučenje, tvrdeći čak da je V. D. "sama sebi nanela povrede da mu se osveti", a to sve jer joj je "saopštio da je ostavlja".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

izem ti takve zakone i pravosuđe ako će taj u uniformi da dobije 6 meseci do 5 godina ... U svakoj normalnoj zemlji minimalna kazna bi bila 5 godina i to bezuslovnog teškog zatvora. Ovaj nasilnik će se izvući sa nagodbom i nanogicom a ta jadnica će do kraja života da se okreće i da gleda više iza sebe nego ispred sebe jer će do groba strepeti da će je taj ubiti.

straja

pre 4 godine

Ja stalno govorim krivi su tvorci PRAVNOG PORETKA u Srbiji...a verovatno i sire!I to od onih koji UCE BUDUCE PRAVNIKE pisu zakone,,koji ih usvajaju usvajaju,koji ih sprovode,koji brane prekrsioce i najzad od onih koji grese! A tu negde smo i mi koji cutimo!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija