• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2019

13:39

PIJANI VOZAČ UBIO TINEJDŽERA! Strašna nesreća kod Loznice, DAMJAN (17) POGINUO NA LICU MESTA! Policija vozaču ubici izmerila 2,32 promila alkohola u krvi!

Vesti

PIJANI VOZAČ UBIO TINEJDŽERA! Strašna nesreća kod Loznice, DAMJAN (17) POGINUO NA LICU MESTA! Policija vozaču ubici izmerila 2,32 promila alkohola u krvi!

Podeli vest

Tinejdžer je smrtno stradao u petak uveče na magistralnom putu Šabac - Loznica, dok je pešačio

Automobil lozničke registracije pokosio je noćas oko 1.20 časova dva pešaka koji su se kretali u blizini magistralnog puta Šabac - Loznica. Jedan pešak je poginuo na licu mesta, a stanje drugog je, za sada, nepoznato.

Kako pišu Novosti, na licu mesta stradao je tinejdžer Damjan (17) iz Klubaca, kod Loznice, učenik trećeg razreda Srednje tehničke škole, dok se kretao pešice.

Na njega je, nezvanično, naleteo automobil, lozničke registracije, za čijim je volanom bio Ž. M. (28) iz susednog sela.

TEPISI RADNICI SMRSKALI KIČMU! Jeziva nesreća u perionici u Blacu

Osumnjičeni je, navodno, imao u sebi 2,32 promila alkohola i kako Telegraf nezvanično saznaje, on je uhapšen.

Odmah mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, posle čega sledi privođenje dežurnom tužiocu, koji će da odluči da li će, za njega, da traži pritvor od sudije za prethodni postupak nadležnog suda.

Navodno osumnjičeni se, posle udesa, udaljio sa mesta događaja, pa se, potom, vratio.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ziko pop

pre 4 godine

Evo sada je nase pravosudje na ispitu.Otmicar dede Jelene Djokovic osudjen je na 10 godina,da vidimo da li ce ovaj ubica dobiti vise od dve godine, ili ce biti uslovna kazna sa nanognicom ???

Fikus

pre 4 godine

Ne vrede nikakvi apeli i povremene akcije pooštrene kontrole koje su unapred najavljene !!! 1. Načelnici PU da svoje saobraćjne policajce isteraju iz kafića u kojima sede i da budu na putevima 24/7 2. Menjajte zakone i povećajte kazne 10x u odnosu na sadašnje 3. Ovakvim idiotima automatski izricati doživotnu zabranu upravljanja bilo kakvim vozilom pa i biciklom 4. Maloletnoj deci zabraniti boravak van kuće posle ponoći i ulazak u bilo koju kafanu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija