• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

13.10.2019

19:30

MAJKA IZ PAKLA! Anica iz Niša jedno dete podvodila, drugo dala vlasniku lunaparka, a o najstarijoj ćerki hladnokrvno pričala da je oteta

Vesti

MAJKA IZ PAKLA! Anica iz Niša jedno dete podvodila, drugo dala vlasniku lunaparka, a o najstarijoj ćerki hladnokrvno pričala da je oteta

Podeli vest

Anica B. (40) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično delo trgovina ljudima jer je svoju maloletnu ćerku I. B. (17) podvodila Branislavu M. (53) iz Pirota ne bi li tako namirila svoja novčana dugovanja

Ona je devojčicu predala Branislavu, a istovremeno je otkriveno da je muškarac iskorišćavao i njenog maloletnog sina, koji je radio u luna parku.

Kako se saznaje, osumnjičena je komšijama nedavno pričala i da joj je starija ćerka iz prvog braka, koja ide u srednju školu oteta.

Komšije iz naselja Pantelej gde osumnjičena Anica živi s majkom, kažu da su čuli da se nedavno požalila da joj je ćerka oteta. Jedna komšinica kaže da joj je bilo čudno to što nije bila zabrinuta dok joj je to pričala.

- Pre oko nedelju dana ispričala mi je da je neki čovek koji ima 40 godina, sedam dana ranije, oteo ćerku iz prvog braka koja ide u jednu srednju školu u okolini Niša. Bilo mi je čudno jer nije bila zabrinuta dok mi je to pričala, niti je bilo emocija. Pitala sam da li je devojčica povređena, ona je rekla da nije ali da joj je taj što je oteo slomio mobilni telefon. To je bio njen telefon koji je dala ćerki, pa je ostala bez slika koje su bile u njemu, jer ga je ovaj zgazio. Inače, ne mogu ništa loše o njoj da kažem, ali je ne poznajemo dobro, osim da iz dva braka ima četvoro dece - kaže jedna od komšinica iz naselja.

ISKASAPIO VIOLETU PA JE S KRVAVIM NOŽEM PRATIO DO LEKARA! Nije mogo da se pomiri sa raskidom, ocu rekao da će se ubiti!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija