• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

15.10.2019

08:02

PIJANI VOZAČ MONSTRUM IZ LOZNICE! Vratio se na mesto na kojem je ubio Damjana i pitao: ŠTA SE DESILO?!

Vesti

PIJANI VOZAČ MONSTRUM IZ LOZNICE! Vratio se na mesto na kojem je ubio Damjana i pitao: ŠTA SE DESILO?!

Podeli vest

Željko M. (28) je osumnjičen da je potpuno pijan automobilom pregazio trojicu mladića, od kojih je jedan poginuo

Željko M. (28), koji je osumnjičen da je potpuno pijan automobilom pregazio trojicu mladića, od kojih je jedan poginuo, prvo je pobegao sa mesta nesreće, a onda se vratio i pitao "šta se dogodilo", saznaje se od izvora bliskih istrazi.

Udes se dogodio u mestu Lipnički Šor, na magistralnom putu Loznica-Šabac. U nesreći je poginuo Damjan R. (17) iz Klubaca kod Loznice, mladić i aktivni sportista, koji je svojim delom potvrdio reči hvale koje svi koji ga poznaju imaju za njega - kobne noći spasao je život drugu.

Damjan (17) poginuo kod Loznice dok je spasavao svog druga. Sam nije uspeo da se skloni

PIJANI VOZAČ UBIO TINEJDŽERA! Strašna nesreća kod Loznice, DAMJAN (17) POGINUO NA LICU MESTA! Policija vozaču ubici izmerila 2,32 promila alkohola u krvi!


Udes se dogodio u noći između petka i subote, kada je na Damjana i drugove, dok su se vraćali sa rođendana, naleteo automobil "pežo 307", kojim je upravljao Željko M. (28), koji je u tom trenutku imao 2,32 promila alkohola u krvi, navodi Blic.

U momentu nesreće Damjan je sa još dvojicom drugara i vršnjaka Boškom L. i Stefanom G. išao magistralnim putem.

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE KOLIMA UBIO TINEJDŽERA U LOZNICI! Pod dejstvom alkohola izgubio kontrolu i udario trojicu pešaka, DAMJAN (17) NIJE PREŽIVEO!

Kretali su se kolovozom, jer na tom delu puta nema trotoara, a prema našim saznanjima, veruje se da je alkohol glavni uzrok nesreće, jer vozač Željko M. nije na putu uočio mladiće, te je desnom stranom automobila udario tinejdžere.

Damjan je u momentu udesa uspeo da odgurne jednog od svojih drugova i tako mu spasi život, žrtvujući sebe.

Željko M. je, kada je video šta je uradio, pobegao sa mesta nesreće. Međutim, kada su se meštani okupili na mestu udesa, probuđeni jaucima povređenih i sirenama Hitne pomoći i policije i on se vratio na mesto zločina. Licemerno je okupljene zapitkivao šta se dogodilo i čak je skidao branik sa svog razbijenog automobila. Međutim, nije uspeo da se izvuče i ubrzo je utvrđeno da "pežo" koji je pokosio mladića pripada njemu i on je uhapšen.

MAJKO, NEMA VIŠE NAŠEG DAČE! Damjan je POGINUO SPASAVAJUĆI DRUGU ŽIVOT, po selu KRUŽE PRIČE DA JE TRAGEDIJA MOGLA DA BUDE IZBEGNUTA!

Damjanovi povređeni drugovi Boško L. i Stefan G. su prevezeni u bolnicu, gde im je ukazana lekarska pomoć. Boško L. je posle ukazane medicinske pomoći pušten kući, dok je Stefan G. zadržan na bolničkom lečenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija