• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

15.10.2019

16:19

AUTOMOBIL ULETEO U PICERIJU U CENTRU BEOGRADA! Vozač izgubio kontrolu, pogledajte prve fotografije sa lica mesta!

Beograd

AUTOMOBIL ULETEO U PICERIJU U CENTRU BEOGRADA! Vozač izgubio kontrolu, pogledajte prve fotografije sa lica mesta!

Podeli vest

Vozač automobila, oko 14.00 sati, zakucao se u baštu popularne picerije u Ulici Braće Jugović, u samom centru Beograda, i samo pukom srećom izbegnuta je tragedija

Kako su ispričali očevici događaja, ali i radnici iz obližnjih radnji, mesto na kome je uleteo automobil uvek je prepuno ljudi, a danas, na svu sreću nije bilo nikoga.

- Obično tu ljudi stanu da ručaju i uvek je neko od građana prisutan. Danas, međutim, na svu sreću nije bilo nikoga, što je prosto neverovatno. Možda su i oni pobegli zbog taksi protesta - rekla je jedna od prodavačica.

Foto: informer.rs

Oborena je ograda, ali i stolovi i ostali sitniji inventar. Pored toga, ivičnjak na ovom mestu nije mali, pa je po svemu sudeći u pitanju bilo neko "jače" vozilo.

- Nadzorna kamera snimila je čitav incident, tako da sad čekamo da se snimci skinu, i da se vidi šta se tačno dogodilo - rekao nam je jedan od radnika.

Foto: informer.rs

Prema nezvaničnim saznanjima, vozač automobila pobegao je sa lica mesta, a vozaču je otpala tablica.

Iz Biroa MUP potvrdili su da se incident dogodio i da na svu sreću, nije bilo povređenih. Uviđaj je trenutno u toku, a nadzorne kamere otkriće šta se tačno dogodilo.

Foto: informer.rs

Ovako je nastavljena serija incidenata koji su prethodnih meseci potresli prestonicu. Podsećanja radi, uletanje automobila dogodilo se nedavno i u Francuskoj ulici, a pre nekoliko meseci, vozač automobila uleteo je u baštu kafića i u Ulici Strahinjića bana.

VIDEO SA LICA MESTA! Autom uleteo u kafić u centru Beograda, ima povređenih!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set