• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

15.10.2019

20:16

TUGA U PEPELJEVCU! Lelek i suze zbog tragične smrti petogodišnjeg dečaka

Vesti

TUGA U PEPELJEVCU! Lelek i suze zbog tragične smrti petogodišnjeg dečaka

Podeli vest

Alen J. (5) iz Pepeljevca kod Kruševca poginuo je prekjuče kada je na njega naleteo automobil "jugo 55" kojim je upravljao Zoran P. (43) iz Aleksandrovca. Nesreća se dogodila kad je mališan pokušao da pretrči ulicu jer je sa druge strane puta video svoju tetku

Kako saznajemo od rodbine malog dečaka, nesreća se dogodila kada se ispred seoske prodavnice zaustavio automobil u kom su bili otac i dečak. Dečak je istračao iz automobila i dok je pretrčavao kolovoz na njega je naletelo vozilo.

Automobilom "jugo 55" koji se kretao iz pravca Kruševca ka Aleksndrovcu  upravljao je  Zoran P. (43), koji je naglo kočio i tek nakon nekoliko metara zaustavio vozilo. Od siline udarca, dete je zadobilo teške povrede opasne po život. Brzo je u nesvesnom stanju prebačeno u kruševačku bolnicu, ali mu i pored svih pokušaja lekara, na žalost, nije bilo spasa. 

 - Evo, to se tu desilo, u ponedeljak, nešto pre osam sati, pred prodavnicom. Bilo je strašno. Izletela sam na put i videla dete pred automobilom, krvavo na asfaltu. Odmah sam pozvala policiju. To dete nije ovde svraćalo, verovatno je istrčalo odnekuda preko puta - priča prodavačica iz prodavnice s desne puta kolovoza, upućujući nas na prodavačicu iz druge prodavnice koja je radila u drugoj smeni. 

I prodavačica iz druge prodavnice priseća se užaasne scene.
   -Bilo je jezivo. Ovo je mesto osvetljeno, glavni je seoski centar Pepeljevca. Pred prodavnicu je najpre stao jedan autobus, iz kojeg je izišlo nekoliko dece. Put se raščistio. Odmah, potom, pristigla su dva automobila, iz kojih su izašli muškarac i žena. Nesrećni dečak uopšte nije ulazio u prodavnicu. Nisam ga ni primetila nigde ispred. U trenutku dok sam naplaćivala račun jednom mušteriji na kasi, začula se jaka škripa  kočnica, a odmah i strašan udarac. Istrčali smo napolje. Začudo, tu se brzo našao  i otac mališana, koji je svojim rukama podigao sina sa asfalta, a mi smo zvali hitnu pomoć - priča nam prodavačica iz druge prodavnice.

 

 

U domu stradalog dečaka okupio se veliki broj rođaka i prijatelja. Ubila ih, kažu, tuga.
 - Prijatelju, ja sam stric malome što poginu sinoć. Moilim vas, nemojte nas ništa pitati. Ubi nas tuga za detetom koje je imalo samo pet godina - rekao je stric nesrećnog dečaka.

Ootac stradalog deteta dok je obavljao poslednje pripreme za sahranu pao na kolena i kukao iz sveg glasa.
  - Kuda ću ja sad. Ja ne mogu više da živim- jecao je i kukao otac malog dečaka, a nekoliko  rođaka je pored njega samo uzdisalo.

Rezultati obdukcije koja je obavljena u kruevačkoj bolnici biće poznati za dve nedelje, a prema nazevaničnim  informacijama dete zadobilo teške povrede glave i ramena.

 - Mali je bio sa svojim ocem, ali se u trenutku kad je na suprotnoj strani kolovoza ugledao svoju tetku, otrgao i pojurio- priča jedan od rođaka stradalog dečaka. 

 U automobilu "jugo 55", aleksandrovačkih registarskih oznaka, pored vozača bili su Ii njegova supruga i dvoje malo dece, pričaju očevici.
   -Vozaču automobila, kad je otac podigao svoje stradalo dete sa kolovoza, se slošilo. Sav je prebledeo, pa smo mu davali vodu da bi se povratio- pričaju svedoci. 
   Vozač automobila  Zoran P.,  kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, nije bio pod dejstvom alkohola, pa mu nije ni određena mera zadržavanja.  Istraga je u toku.
 

 


                                                                                                                 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija