• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

16.10.2019

15:03

(FOTO) SVI DETALJI PLJAČKE OD 1.000.000 EVRA! Evo kako su dvojica razbojnika OJADILI POŠTANSKU ŠTEDIONICU U SUBOTICI!

Vesti

(FOTO) SVI DETALJI PLJAČKE OD 1.000.000 EVRA! Evo kako su dvojica razbojnika OJADILI POŠTANSKU ŠTEDIONICU U SUBOTICI!

Podeli vest

Dvojica pljačkaša sa oružjem i sa maskama na licu opljačkali su jutros u centru Subotice iz Poštanske štedionice skoro milion evra, a oko ranog popodneva još uvek su bili u bekstvu

Pljačka se odigrala u centru Grada u 8 sati i 55 minuta, kako je za Informer potvrđeno u subotičkoj policiji. 

- Za pljačkašima se intenzivno traga, neke sumnje postoje da su pljačkaši pobegli automobilom italijanskih registracija, iz ulice Dimitrija Tucovića  gde se odigrala pljačka. 

Tužilaštvo je sa policijom vršilo uviđaj, više patrola je krenulo u potragu za opisanim automobilom, kojim su kako se sumnja razbojnici pobegli.

Foto: N. Đ.

Ulica je pod kamerama, jer je par mnetara dalje i kladionica i više zlatara. Bilo je i dosta očevidaca koji su potvrdiloi da je nedaleko od štedionice bio parkiran takav automobil.

Pljačkaši su bili naoružani i sa maskama. Jedan od očevidaca kaže da je sa dćakom na leđima, na vratima Poštanske štedionice jedan od pljačkaša zapucao. Niko nije povrešen, ali je jednoj ženi u štedionici od stresa pozlilo.

Posle dojave, u pola deset su na mestu pljačke bili Kriminalna policija i tužilac Višeg javnog tužilaštva.Ograđeno je mesto trakama, a nezvanično saznajemo i radniku obezbeđenja je pozlilo nakon što su mu oteli džak sa novcem. 

Foto: N. Đ.

Očevici su čuli pucanj iz pištolja, ali niko nije povređen, saznajemo u policiji. Jedan od dva razbojnika je čuvao stražu na vratima, a kada je oteo džak sa novcem radniku trčeći se uputio ka automobilu. 

Pretpostavlja se da je ukradeno oko milion evra, kako nezvanično  saznajemo od izvora bliskih nadležnima na uviđaju. Navodno je građanin s aulice video da je pljačkaš imao kožnu jaknu sa natpisom obezbeđenje, a na glavi je i on  nosio masku. 

Radnik JKP Parkinga, inkasant, neposredno pre pljačke fotografisao je automobil italijanskih registarskih oznaka, jer nije razaznao da li je parking plaćen. On je policiji predao fotografiju.predao fotografiju automobila koji je slikao. 

Foto: N. Đ.

Građani glasno komentarišu da je neverovatno da je opljačkana tolika količina novca usred bela dana, i kažu da su mislili da je Subotica među najbezbednijim gradovima. Očekuju i da će policija ubrzo naći pljačkaše sa džakom novca, jer neki sumnjivi tragovi su kako se nezvanično tvrdi ostali posle pljačke. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija