• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

21.10.2019

12:38

MRTVU JE PRESVLAČILI Očuh naneo 39 povreda Luni, a njena majka, koja NIJE UČINILA BILO ŠTA DA GA SPREČI DA JOJ UBIJE DETE, PUŠTENA JE NA SLOBODU

Vesti

MRTVU JE PRESVLAČILI Očuh naneo 39 povreda Luni, a njena majka, koja NIJE UČINILA BILO ŠTA DA GA SPREČI DA JOJ UBIJE DETE, PUŠTENA JE NA SLOBODU

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv Zorana Albića za teško ubistvo devojčice Lune (2,5). Protiv devojčicine majke Vesne takođe je podignuta optužnica, ali za nepružanje pomoći. Ona je danas, odlukom suda, puštena na slobodu.

Optužnica koje ja podignuta prošle nedelje Zorana Albića (24) tereti da je u noći uzmeđu 26. i 27. maja ove godine brutalno do smrti tukao devojčicu Lunu (2,5), ćerku svoje nevenčane supruge Vesne Firulović (24).

Prema navodima iz optužnice u koju je "Blic" imao uvid, navodi se da je on pošto se vratio iz grada u porodičnu kuću u Pragovu, razbijao tanjire i razbacao stvari po kući, pri čemu je isekao jagodicu palca desne ruke. Kako stoji u optužnici, to je uznemirilo malenu Lunu, pa je dete počelo da plače.

Očuh monstrum tražio je od deteta da prestane da plače, međutim, Luna od straha nije prestajala. On ju je, kako se navodi u optužnici, udario - lupio joj je dva puta šamar. Međutim, devojčica ni tada nije prestajala.

TUKAO DEVOJČICU DO SMRTI! Majka i očuh iz Negotina na psihijatrijskom veštačenju!

NOVI DETALJI UŽASA KOD NEGOTINA: Mrtvu devojčicu majka i očuh doneli u bolnicu, FORENZIČARI IZ NIŠA REŠAVAJU MISTERIJU!

PREOKRET! Devojčica (3) NIJE PALA sa terase! Očuh priznao DA JE UBIO?!

Kako je utvrđeno, on je nakon toga izbacio iz kuće devojčicinu majku Vesnu i zaključao ulazna vrata, tako da je ostao sam sa detetom. Monstrum je tada brutalno krenuo da udara devojčicu po glavi i telu. Iživljavanje nad nemoćnim detetom prouzrokovalo je gotovo 39 ozbiljnih i teških telesnih povreda koje su, kako je utvrđeno obdukcijom, same po sebi bile opasne po život, te devojčici nije bilo spasa.

Za sve to vreme, kako je utvrđeno, majka malene Lune bila je ispred kuće. Ni u jednom trenutku nije pokušala da pozove pomoć, da zaustavi monstruma. Gotovo dva sata, ova žena stajala je ispred kuće ne reagujući, iako je mogla. Iako u kući imaju velika staklena vrata, prozore. Iako je imala čime da razbije vrata i pomogne svom detetu. Takođe, ova žena, kao što je i sama priznala na saslušanju, znala je da u komšiluku živi socijalni radnik, a zbog čega nije otišla, pozvala pomoć, iako je bivšeg supruga znala da prijavi za nasilje u porodici, do sada nije u potpunosti razjašnjeno. Pa ipak, protiv ove žene podignuta je optužnica samo za nepružanje pomoći nemoćnom licu za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, piše "Blic".

Foto: Informer DN

Kuća u kojoj se dogodio zločin

Kako je utvrđeno tokom istrage, nakon što se monstrum Albić iživljavao nad devojčicom, a ona izdahnula, on je pustio u kuću devojčicinu majku. Međutim, umesto da odmah reaguje i pozove Hitnu pomoć, devojčicina majka ostala je da priča sa njim. Više od sat vremena, dok je njeno dete nepomično ležalo.

Kako su majka i očuh iz pakla priznali, oni su nakon što je Albić ubio dete, razgovarali, a potom je monstrum koji je ubio dete mrtvu devojčicu izneo napolje i "stavio je pod česmu"?!

Nakon toga, oni su je presvukli, a presvukli su se i sami, a potom pozvali taksi i odvezli se do Hitne pomoći. Tamo su oboje tvrdili da je devojčica u četiri sata ujutru, dok su oni spavali, izašla na terasu i pala sa nje.

Zoran Albić, devojčicin očuh, uhapšen je odmah i on je priznao da je bio taj koji je ubio dete. Međutim, on je od početka tvrdio da on nije sam u tome i da je Vesna, Lunina majka, takođe tukla nesrećno dete. Međutim, Vesna je to negirala. Takođe, ni Tužilaštvo u Negotinu nije uspelo da skupi dokaze koji bi ukazivali na to da je Zoran Albić imao saučesnika, već samo da majka devojčice nije pružila detetu neophodnu brigu i pomoć nakon što ju je monstrum pustio da uđe u kuću, nakon što je ubio nesrećno dete.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 4 godine

Zasto nema smrtna kazna u nasoj zemlji, zasto...

Izbori 2024

Vesti

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!
Društvo

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!

Detektiv poligrafista Nikola Novak izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora i ispitavanja njenih roditelja od strane policije, da su poligrafsko ispitivanje, mobilna forenzika i veštačenje baznih stanica deo svake istrage i jedan od prvih koraka koji se rade, istakvši da je poligrafsko ispitivanje važno jer može ili da eliminiše nekoga iz istrage, ili da koncentriše istragu u tom pravcu.

28.03.2024

13:58

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Sport

Spektakl u Beogradu! Najbolji na planeti na istom mestu!
Ostali sportovi

Spektakl u Beogradu! Najbolji na planeti na istom mestu!

Prvi „Karate Masterclass“ održaće se u Beogradu u nedelju 31. marta 2024. godine u Sportskom centru Banjica. Događaj je namenjen mladim karatistima, takmičarima, sportistima, trenerima, roditeljima, kao i svim ostalim ljubiteljima ovog sporta i obuhvata treninge i predavanja.

28.03.2024

13:45

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija