• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2019

20:53

UPUCAN U GRLO PRED ŽENOM?! UBICA KRENUO KA ĐUROVIĆU, VLASNIK RESTORANA GA ŠTITIO SVOJIM TELOM! Šokantni detalji krvavog obračuna u Amsterdamu! (VIDEO)

Vesti

UPUCAN U GRLO PRED ŽENOM?! UBICA KRENUO KA ĐUROVIĆU, VLASNIK RESTORANA GA ŠTITIO SVOJIM TELOM! Šokantni detalji krvavog obračuna u Amsterdamu! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom pucnjave u Amsterdamu ubijen je vlasnik italijanskog restorana La Piccola Baracca Goran Savić, a teško je ranjen Jovan Đurović, brat bliskog saradnika Luke Bojovića

Pucnjava se dogodila oko 15:45. Dvojica napadača su pobegli svim Folksvagenom sa belgijskom registracijom. Policija je munjevitom akcijom stigla vozilo i uhapsila jednog od napadača.

Goran Savić je upucan u svom restoranu. Teško povređeni Đurović je njegov prijatelj.

- Kada su napadači ušli, Savić je skočio ispred svog prijatelja i pokušao da ga zaštiti svojim telom - rekao je jedan svedoka od osoblja restorana. 

Jedan od svedoka čak kaže da je Savić upucan u grlo pred ženom.

- Samo sam hteo da popijem kafu u radnji ovde, kad sam odjednom čuo kako ljudi vrište. Kad sam se okrenuo, video sam noge čoveka na podu - rekao je svedok.

Prema rečima direktora ribarnice, vlasnika je metak pogodio u grlo.

- Tada je njegova žena počela jako da plače. To se desilo ispred nje. Strašno. I video sam momka, verovatno jednog od svojih konobara, kako sedi na stolici sa peškirom na stomaku - rekao je on.

Ulaz u piceriju, cvećare i tapas bar zatvoren je crvenom i belom trakom u sredu popodne. Tri automobila hitne pomoći i pet policijskih automobila nalaze se na mestu događaja.
 

Savić je potom reanimiran, ali je od zadobijenih povreda umro na mestu. Ranjeni Đurović prevezen je u bolnicu sa teškim povredama. U toku je saslušanje svedoka, kojih je bilo mnogo u trenutku pucnjave, s obzirom na to da se radi o javnom mestu.

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija