• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2019

11:54

TINEJDŽER VOZIO U SUPROTNOM SMERU I IZAZVAO NESREĆU! U sudaru kod Čuruga jedan mrtav, petoro povređeno!

Vesti

TINEJDŽER VOZIO U SUPROTNOM SMERU I IZAZVAO NESREĆU! U sudaru kod Čuruga jedan mrtav, petoro povređeno!

Podeli vest

Jedna osoba je poginula, a pet teško povređeno u saobraćajnoj nesreći na putu Žabalj-Čurug koju je u ponedeljak izazvao maloletnik (16) koji je bez dozvole vozio neregistrovano vozilo

Nesreća se dogodila u popodnevnim časovima, a teško povređeni Goran T. (34) iz Žablja preminuo u Urgentnom centru KC Vojvodine nakon neuspešne borbe lekara da mu spasu život. Četiri muškarca iz Čuruga, starosti 45, 31, 61 i 42 godine, kao i jedan Beograđanin star 43 godine, teško su povređeni.

Šesnaestogodišnjak koji je izazvao udes vozio je opel, prešao u suprotnu traku, direktno naleteo na reno koji mu je dolazio iz suprotnog smera, a udareni automobil u fijat bravo. On je zadobio lakše povrede i protiv njega će biti podneta krivična prijava jer je, vozeći neregistrovan automobil, bez vozačke dozvole, izazvao tešku saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom.

Prema rečima očevidaca, maloletnik je direktno udario u vozilo koje mu je dolazilo u susret, a potom je naleteo i treći automobil.

- Bilo je jezivo. Jedan automobil izvrnut je na krov, drugi smrvljen, delovi rasuti na sve strane, a povređeni ljudi ležali su kraj puta - priča jedan od očevidaca.

Oni koji su se u trenutku nesreće zadesili na tom delu puta zaustavljali su se kako bi ukazali pomoć.

- Vrlo brzo je došla Hitna pomoć, koja je povređene prevezla u bolnicu. Kako sam čuo, maloletnik koji je izazvao udes je polomio ruku, dok su u nesreći mnogo gore prošli putnici iz ostalih automobila - dodaje sagovornik.

U Žablju, odakle je stradali Goran, još ne mogu da poveruju da je njihov meštanin poginuo bahatošću jednog deteta, koje je zavilo u crno ne samo porodicu stradalog već i svoju.

- Velika tragedija za porodicu stradalog čoveka. Njegova porodica je divna, kao i on, a da tuga bude veća, supruga stradalog Gorana i majka maloletnika koji je izazvao udes su koleginice, radile su u istoj prodavnici - priča jedna od meštanki Žablja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija