• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.S.

25.10.2019

23:03

SLOBODAN JE PUSTIO NEPOKRETNU MAJKU DA UMRE OD GLADI! Hteo je da prima njenu penziju od 1.700 EVRA, OTKRIVEN BIZARAN DETALJ

Vesti

SLOBODAN JE PUSTIO NEPOKRETNU MAJKU DA UMRE OD GLADI! Hteo je da prima njenu penziju od 1.700 EVRA, OTKRIVEN BIZARAN DETALJ

Podeli vest

Slobodan Perišić (53) iz beogradskog naselja Dedinje namerno je pustio nepokretnu i bespomoćnu majku Stevanu (84) da umre od gladi i žeđi u krevetu! Zatim je zakopao njen leš u garaži kako bi nastavio da prima njenu deviznu penziju od 1.700 evra.

Protiv Slobodana juče su zato podnete dve krivične prijave, i to za nepružanje pomoći i napuštanje nemoćnog lica. Za oba krivična dela preti mu po pet godina zatvora.

Prestao da je služi
Kako saznajemo od izvora iz istrage, Slobodan je do detalja ispričao policajcima kako je pustio majku da umre i potom sakrio leš.

Foto: Informer

Mesto gde je telo nađeno


- Kazao je da mu je dojadilo da brine o njoj i da nije više mogao da joj menja pelene i da je hrani i presvlači. Pravdao se da je Stevana bila prezahtevna i nije podnosio njeno, kako je rekao, zanovetanje, pa je jednostavno samo prestao da je služi i ona je umrla gladna, žedna i neokupana - navodi naš sagovornik.

DRŽAO JE U KREVETU I KADI SA FLAŠAMA VODE Slobodan je MRTVU MAJKU danima čuvao u stanu, sumnja se zbog BIZARNOG RAZLOGA (VIDEO)

PRVE FOTOGRAFIJE Ovo je mesto na kojem je Slobodan zakopao majku! GARAŽA UŽASA NA DEDINJU (FOTO)


Slobodan je rekao i da nije imao para u kući, da godinama nema posao i da je živeo samo od majčine penzije.

 


- Pravdao se da je sakrio majčin leš samo da bi sačekao njenu narednu penziju jer, navodno, nije imao para da je sahrani. Međutim, očigledno je da je to slagao. Činjenica da je leš zakopao u garaži govori u prilog tome da je pokušao da prikrije majčinu smrt na duže vreme i da uzima njenu penziju dok god bude mogao. Sigurno je mislio da će to duže trajati, ali je odmah uhvaćen - objašnjava naš izvor.
Prema nalazu obdukcije, Stevanino telo je u fazi raspada, a nema indicija koje bi ukazale na nasilnu smrt.
Podsetimo, horor u Domentijanovoj ulici na Dedinju otkriven je u sredu, kada se Ružica, Slobodanova bivša supruga koja stanuje u zasebnom delu kuće sa sinom, zabrinula što danima nije videla svekrvu. Primetila je, takođe, i da se Slobodan čudno ponaša, pa je pozvala policiju da to proveri.

 

Nosio crninu
Policajci su došli kod Slobodana i zatekli ga obučenog u crninu. Pitali su ga gde mu je majka, a on im je mirno rekao da je umrla. Počeo je da izbegava odgovor na pitanje gde je starica sahranjena, pa je, pošto nije imao kud, na kraju priznao gde je sakrio leš.
Kazao je da mu je majka umrla u noći između 10. i 11. oktobra, a kad je leš počeo da smrdi, prebacio ju je u kadu i stavio preko nje nekoliko zaleđenih flaša s vodom. Pošto ni to nije zaustavilo truljenje tela i smrad, iskopao je kanal u garaži i zakopao ga.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija