• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. G.

30.10.2019

09:33

MASKIRANI NAPADAČ SA NOŽEM ULETEO NA PIJACU,  a onda je HRABRA BLAGAJNICA UČINILA NEŠTO ZBOG ČEGA JE POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA

Vesti

MASKIRANI NAPADAČ SA NOŽEM ULETEO NA PIJACU, a onda je HRABRA BLAGAJNICA UČINILA NEŠTO ZBOG ČEGA JE POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA

Podeli vest

Radnica JKP "Stari grad" Šabac koja je povređena dok je pokušavala da spreči napadača u pljački blagajne na naplatnom mestu pijace Živinarnik posle pregleda u šabačkoj bolnici, otpuštena je na kućno lečenje

Od udarca glavom o pločice kada ju je pljačkaš odgurnuo zadobila je hematom kao i povredu ruke dok se borila sa njim.

Prava drama se dogodila juče oko 13 časova dok su, već pred kraj radnog vremena, u prostorijama blagajne bile dve radnice kad je ušao mladić sa kapuljačom na glavi nožem i krenuo iza pulta. Iz kase je zagrabio novac, ali je onda reagovala jedna od radnica, isprečila se ispred kase, da bi je on odgurnuo, zbog čega je pala i udarila glavom u pločice. Verovatno videvši da će teško da izađe na kraj sa radnicom koja je i dalje pokušavala da ga spreči u nameri, pljačkaš je izleteo napolje.

DRAMA U ŠAPCU! Pljačkaš s nožem upao u blagajnu pijace, POVREDIO RADNICU I OTEO PARE!

- U desnoj ruci je držao nož, u levoj pare. Imao je kapuljaču, izgledao je unezvereno kao da ne zna na trenutak na koju bi stranu. Onda je potrčao, a jedan mladić koji se zatekao tu ga je pojurio ali je ovaj zamakao prema školskom dvorištu par ulica odavde - priča B. M. očevidac ovog događaja.

-Strašno, u po bela dana, usred pijace! Samo odjedanput začu se "držte ga, lopov", i jurnjava. Moglo je i gore proći, šta da je ubo nožem nekog? - kaže jedan od prodavaca.

U JKP Stari grad saznajemo da je pljačkaš iz blagajne odneo deo novca, i da zbog reagovanja radnice nije uspeo da isprazni blagajnu. Povređenoj radnici je ukazana pomoć u bolnici, a za pljačkašem se intezivno traga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija