• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti.rs

06.11.2019

10:23

PENZIONER KRVNIČKI PRETUKAO TINEJDŽERA! Izleteo iz crnog "audija" udarao i šutirao Marka, pa potegao pištolj, spasavali ga šokirani drugovi

Vesti

PENZIONER KRVNIČKI PRETUKAO TINEJDŽERA! Izleteo iz crnog "audija" udarao i šutirao Marka, pa potegao pištolj, spasavali ga šokirani drugovi

Podeli vest

Marko Obrić, učenik Srednje tehničke škole GSP u Beogradu, brutalno je pretučen ispred ulaza u Politehničku školu u Zemunu.

Zadobio je teške povrede, a pomoć mu je ukazana u Kliničko-bolničkom centru Zemun. Pretučeni dečak je iz bolnice izašao na sopstvenu odgovornost, u nameri da nakon što da izjavu u policiji, ode kući i odmori se. Međutim, njegovo stanje je i dalje kritično, trpi velike bolove i boji se za svoj život.

Ovo je, za "Novosti", potvrdio Markov otac Predrag Obrić, koji je zajedno sa sinom došao da potraži pomoć i pravdu u medijima, s obzirom na to da, kako tvrdi, to nisu pružili pravosudni organi.

- Zbog ovog incidenta, koji se dogodio 30. oktobra, u poslepodnevnim satima, iste večeri uhapšen je vojni penzioner Predrag Đ., otac učenika Ognjena Đ., koji je, navodno, imao sukob sa jednim dečakom, inače Markovim drugom Dejanom D. Međutim, umesto da deca sama reše međusobni sukob, u sve se upleo roditelj, koji je najviše tukao Marka i njegovog druga Aleksandra K., koji su se zatekli ispred škole, kako bi popričali sa Dejanom i Ognjenom i pokušali da pomognu da se njihov sukob reši bez svađe i tuče - priča Predrag Obrić. 

Foto: Shutterstock

Međutim, to se nije dogodilo.

- Dok su moj sin i drugari goloruki stajali ispred škole, ispred njih stvorio se crni "audi" iz kojeg su iskočili Ognjen, njegov otac Predrag Đ. i još dvojica njegovih prijatelja. Bez ijedne reči, nasrnuli su na njih. Udarali su ih rukama, pa šutirali, a Predrag Đ. je potegao i pištolj, kojim je više puta udario Marka po glavi i licu. Marko je pao na zemlju, krvav i onesvešćen. Jedva su uspeli da mu izvuku jezik da se ne uguši.

Kako tvrdi otac pretučenog mladića, napadači su ubrzo seli u automobil i napustili lice mesta, dok su povređeni ostali da leže na zemlji, a druga deca, koja su se zatekla u dvorištu na odmoru, od straha su se razbežala.

- Kada je došao svesti, moj Marko je želeo da odmah da izjavu u policiji i da ode kući, jer je trpeo velike bolove. Nažalost, ima ih i sada, svakog dana smo zbog toga u bolnici, ne može da spava, a pojavili su se i strahovi - priča otac.

Krije saučesnike 

Predrag Đ. je u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu priznao izvršenje krivičnog dela. Nagodio se sa tužilaštvom i potpisao Sporazum o priznavanju krivice, pa je osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine. Kako saznajemo, on nije hteo da oda imena dvojice pomagača, kao ni da kaže gde je njegov sin Ognjen, kojem se posle incidenta izgubio trag.

Otac pretučenog Marka kaže da on, kao ni roditelji ostale dece, nisu zadovoljni postupanjem pravosudnih organa, niti kaznom na koju je osuđen čovek koji mu je pretukao sina.

- Zna se da su decu tukla i njegova dvojica prijatelja i sin, pa bi trebalo da i oni odgovaraju. Pridružili smo se krivičnom gonjenju, jer hoćemo istinu i pravdu - kaže Predrag Obrić.

EKSKLUZIVNO! OVO JE STIGLO U SUD! Pročitajte šta tačno piše u ANONIMNOM PISMU za Marjanoviće




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandra

pre 4 godine

Cekaj da cujemo i drugu stranu price. Mozda bi neko zavrsio kao mali Aleksa jer roditelji nisu preduzeli tako drasticne mere.

Teodor

pre 4 godine

Lepo ste napisali: čekajte da čujemo i drugu stranu priče. - A komentatora dr Peru pitam: sa koliko bi ste vi pomagača došli na obračun kod OK Korala, ako vam neko neprestano maltretira dete. Ajde, prosvetlte nas pametnim odgovorom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija