• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2019

17:40

DARKO OTIŠAO U AMERIKU DA IGRA KOŠARKU, A VRATIĆE SE U KOVČEGU! Porodica skuplja novac kako bi mogla da ga sahrani u Srbiji - POTREBNO 15.000 DOLARA!

Vesti

DARKO OTIŠAO U AMERIKU DA IGRA KOŠARKU, A VRATIĆE SE U KOVČEGU! Porodica skuplja novac kako bi mogla da ga sahrani u Srbiji - POTREBNO 15.000 DOLARA!

Podeli vest

Darko Radović (32) iz Valjeva preminuo je juče u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon što je izgubio višemesečnu bitku sa kancerom

Darko se stoički borio sa opakom bolešću, sve je ukazivalo na to da će iz svega izaći kao veliki pobednik, međutim njegovo telo je oslabilo od silnih ciklusa hemioterapije i jednostavno više nije moglo da se bori sa kancerom. Preminuo je posle bitke sa ovom bolešću, a njegovi prijatelji navode da je bio vedrog duha, pozitivan, jednostavno momak koji je voleo život.

Foto: Privatna arhiva

 

Radović je u Ameriku došao pre osam godina na koledž jer se bavio košarkom, međutim zadesila ga je opaka bolest. Izgubio je životnu borbu u Sjedinjenim Američkim Državama, pa je sada njegova porodica očajna, jer skuplja novac kako bi mogla da ga sahrani u rodnom Valjevu. Kako je procedura za prenos njegovog tela u našu zemlju veoma komplikovana, na internetu se skupljaju donacije, i to na ovom linku.

Foto: Privatna arhiva

- Naš dragi prijatelj Darko Radović je preminuo nakon borbe sa kancerom. Sa ovom opakom bolešću se borio mesecima, išao je na hemoterapije i taman kada se činilo da će iz bitke izaći kao pobednik, njegovo telo je oslabilo i više nije bilo u stanju da se bori sa kancerom. Kako bi njegovo telo bilo transportovano u Srbiju i sahranjeno, primorani smo da na ovaj način skupljamo donacije - navodi se na sajtu gofounfme.com.

Foto: Privatna arhiva

Cilj je da se skupi 15.000 dolara kako bi porodica mogla da sahrani Darka u Srbiji, a do sada su ljudi dobre volje donirali blizu šest hiljada američkih novčanica.

Darko je bio veoma pozitivan,  namsejan i harizmatičan dečko koji je uvek bio tu da pomogne - dečko koji je voleo život i koga je društvo obožavalo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija