• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

08.11.2019

20:00 >> 20:02

OTIŠAO PRE 10 DANA U NEMAČKU DA RADI I POGINUO U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJCI! Njegov poslodacac teško povređen!

Vesti

OTIŠAO PRE 10 DANA U NEMAČKU DA RADI I POGINUO U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJCI! Njegov poslodacac teško povređen!

Podeli vest

Marko Z. (22) iz Brestovca kod Leskovca stradao je u u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu između nemačkih gradova Najla i Nirnberga

Kako saznajemo, njegov šef (27) koji je vozio automobil stradao je na mesto nesreće, nakon što je najverovatnije zbog klizavog kolovoza udario u zadnji deo kamiona, dok je Milan od zadobijenih teških povreda preminuo u bolnici.

- Milan je otišao da radi tamo pre desetak dana, porodica i prijatelji su u šoku. Strašno je to što se dogodilo, bio je izuzetno dobar i vredan mladić. Pokušali su da ga spasu, ali je preminuo posle dva sata u bolnici - kaže izvor blizak porodici.

TEŽAK SUDAR NA AUTO-PUTU NA IZLAZU IZ BEOGRADA! Jedan automobil prevrnut, Hitna pomoć na terenu, KILOMETARSKE KOLONE!

ozač kamiona (46), sa kojim se sudario BMW sa Milanom i njegovim šefom, poljski je državljanin i on je prošao bez povreda.

 

SRPSKI RADNIK POVREĐEN U POŽARU na naftnoj bušotini U RUSIJI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija