• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

08.11.2019

20:55

OD PORUKA KOJE JE OSTAVIO LEDI SE KRV U ŽILAMA! Porodica nestalog Časlava 10 dana živi u agoniji, OTAC MLADIĆA PAO U KREVET!

Vesti

OD PORUKA KOJE JE OSTAVIO LEDI SE KRV U ŽILAMA! Porodica nestalog Časlava 10 dana živi u agoniji, OTAC MLADIĆA PAO U KREVET!

Podeli vest

Za Časlavom Živojinovićem (24) iz Smedereva traga se već 10 dana. On je porodici rekao da ide u grad i nestao

"I dalje nemamo nikakvih informacija o Časlavu. Dobijali smo nekoliko dojava, da je viđen na raznim mestima, ali ništa od toga se nije ispostavilo kao tačno. Ni policija ne govori ništa, kažu da je istraga u toku pa ne mogu da daju nikakve informacije, a njegov otac je slomljen i na lekovima. Ne ustaje iz kreveta."

Ovim rečima govori jedan od Časlavovih drugara. Njegov nestanak posebno je uznemirujuć jer je neposredno pre odlaska poslao dve poruke, koje ukazuju na to da možda ima nameru da digne ruku na sebe.

OTIŠAO PRE 10 DANA U NEMAČKU DA RADI I POGINUO U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJCI! Njegov poslodacac teško povređen!

Pre odlaska u nepoznato, Časlav je u jednoj od dve poruke koje je poslao, najavio da odlazi i da se "sve danas završava".

"Brate, izvini što se ovako priča završava, u velikom sam haosu. To je kao jedan veliki mutan vir. Sve se danas završava. Zbogom, brate moj... Volim te. Čuvaj mi moje... A onu klošarku... na sahranu nemoj da pustiš. Kad me nađu, ti znaš šifru od telefona, ostavio sam neke video-zapise. Zbogom."

Drugu poruku poslao je devojci i u njoj napisao da je samo još jednom želeo da je zagrli.

"Krivo mi je što nisam mogao još jednom da te zagrlim. Ne šalim se... Samo sam hteo da se oprostim od tebe. Zbogom još jednom. Volim te. Čuvaj se. Više ne mogu ovako", napisao je Časlav.

U danima potrage, kako su njegovi prijatelji ispričali za "Blic" po svemu sudeći najgore trenutke svog života provodi njegov otac. Bolestan je, a njegov odlazak zakovao ga je za krevet.

- Nesrećni čovek je očajan, pod lekovima. Ne može da ustane iz kreveta - kazao je kratko drugar. Prethodno je drugarica nestalog mladića objasnila da se svi njegovi prijatelji često odlaze kod njega, govore mu pozitivne stvari, jer ne žele da padne u potpuni očaj.

JELENA VEZALA DUPLI UČKUR I KRENULA DA TRČI, A KAD SU PRONAŠLI TELO, BIO JE POCEPAN! Burma koju nikad nije skidala ukradena! Ovo su najveće misterije jezivog zločina

Stric nestalog mladića kazao je da jedino što oni žele da znaju jeste da li Časlav živ, ma gde bio.

- Imao je teško detinjstvo, kao i njegov godinu dana stariji brat Vladislav. Odrasli su bez majke. Ostavila ih je deseti dan po Časlavovom rođenju. Moj brat Miroslav mučio se da odgoji sinove. Iako invalid od mladosti, iškolovao ih je, zaposlili su se. Časlav radi u "Železari". Dobri su i vredni momci. Smo želimo da je živ, da je pobegao negde, da izazove pažnju. Ali, ostavio je poruke koje lede krv u žilama - ispričao je on.

Podsetimo, Policijskoj upravi u Smederevu nestanak Časlava Živojinovića prijavljen je 29. oktobra u popodnevnim časovima. Policija je odmah raspisala centralnu objavu za njim i obavestila sve policijske uprave na teritoriji Srbije o nestanku mladića. Časlav je rođen 1. januara 1995. godine. Visok je 178 centimetara, težak oko 62 kilograma, ima crnu kosu i plavo-zelene oči. Ukoliko imate bilo kakve informacije o njemu, javite se najbližoj policijskoj stanici ili na broj 192.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 4 godine

Od poruka koji je jeden slabić ostavio meni se neledi krv u žilama.

Kirilo

pre 4 godine

Bitno da si ti tatin i mamin sin jak seljacino

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija