• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

12.11.2019

08:52

(FOTO/VIDEO) KIĆINI PRIJATELJI ZNAJU KO GA JE UBIO! Policija sve bliže rešenju LIKVIDACIJE VOĐE ALKATRAZA NA VOŽDOVCU!

Vesti

(FOTO/VIDEO) KIĆINI PRIJATELJI ZNAJU KO GA JE UBIO! Policija sve bliže rešenju LIKVIDACIJE VOĐE ALKATRAZA NA VOŽDOVCU!

Podeli vest

Operativci MUP Srbije imaju indicije ko je ubio Ljubomira Kiću Markovića ispred sportskog balona na beogradskom Voždovcu

Na osnovu izjava svedoka i analiza neobjavljenih snimaka sa sigurnosnih kamera napravljen je foto-robot zločinca, a skupljaju se još neki dokazi.

Za njegovo hapšenje potrebno je još da se obave neka veštačenja i prikupe dodatni materijalni tragovi. 

U toku je identifikacija onih koji su pružili logističku podršku direktnom počiniocu.

Ubica je većim kaputom pokušao da se sakrije, ali ga je odalo nekoliko detalja. Ima karakterističan hod i kretanje, takođe nije sakrio lice.

ŠOK DETALJI UBISTVA VOĐE ALKATRAZA! Da je uradio OVO Kića bi MOŽDA PREŽIVEO! Surovo ubistvo IZVRŠIO PROFESIONALAC!

Izgledalo je kao i da ga je Marković prepoznao. Od Markovićevih drugova policija je tražila da pregledaju snimak ne bi li uočili bilo kakav detalj koji bi odao ko bi mogao da bude počinilac. Čini se da je to urodilo plodom.

Foto: printscreen

Istraga je usmerena i na ljude koji su se možda sa Markovićem sreli u zatvoru gde je proveo devet i po godina posle presude osumnjičenima za ubistvo Brisa Tatona.

Moguće je da je ubica bio sa njim iza rešetaka, a kada ga je ugledao Marković je posumnjao da je tu zbog njega, pa je zato jedini on od svih sa snimka pokušao da umakne.

EVO GA, IZLAZI! Otkrivamo: Misteriozni telefonski poziv NAJAVIO BRUTALNU LIKVIDACIJU VOĐE GROBARA

Dok je Marković stajao na trotoaru ispred balona za mali fudbal sa grupom mladića, napadač mu je prišao s leđa i sa kapuljačom.

Na snimku se vidi da je Marković primetio pištolj kod napadača, ili ga je pak prepoznao, pa je krenuo da trči ka pumpi koja se nalazila preko puta ulice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baja

pre 4 godine

Pistaljka se cula i kad je ubijen Sale, takodje je i tad koristeno vozilo BMW.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija