• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. D.

13.11.2019

23:30

TELO ARHITEKTE IZ BEOGRADA NAĐENO KOD PREDEJANA, a zbog jednog detalja porodica veruje da je UBIJEN

Vesti

TELO ARHITEKTE IZ BEOGRADA NAĐENO KOD PREDEJANA, a zbog jednog detalja porodica veruje da je UBIJEN

Podeli vest

Rođaci arhitekte (41) iz Beograda, čiji je raspadnut leš nađen na brdu iznad Predejana, zatražili su detaljnu istragu njegove smrti

Oni ne veruju u zvaničnu verziju po kojoj se arhitekta krajem avgusta, posle svađe sa ženom, obesio na zabačenoj i nepristupačnoj lokaciji iznad Predejana.

Nesrećni Beograđanin, čije ime policija nije saopštila, nestao je još 18. avgusta, kad se sa nevenčanom suprugom vraćao iz Grčke. Oni su napravili pauzu u Predejanu, da se odmore i osveže, ali su se tad žestoko posvađali. Arhitekta je, navodno, kazao ženi da ona sama autom produži za Beograd i da će on ostati neko vreme u Predejanu, da razmisli malo o svemu. Ona se tada vratila kući, ne znajući šta se s njenim mužem desilo.

Arhitekti se potom izgubio svaki trag i naredna dva i po meseca se samo nagađalo gde je završio, a onda je meštanin Predejana M. S. početkom novembra na brdu pronašao raspadnut obezglavljen leš.
- Otišao sam na brdo da proverim vodovodnu cev, pomoću koje se ja i moje komšije snabdevamo vodom. Dok sam se penjao strmom i teško prohodnom stazom, naišao sam na strašan prizor. Ugledao sam raspadnut leš, glava je bila odvojena od tela. Sledila mi se krv u žilama. Osećao se jeziv smrad. Odmah sam pozvao policiju - ispričao je meštanin.

(VIDEO) SEDELI SU OPUŠTENO USRED BEOGRADSKOG HOTELA, A ONDA SU ULETELI SPECIJALCI! Ovako su uhapšeni ŠIPTARSKI ŠPIJUNI! EVO ŠTA JE PRONAĐENO KOD NJIH!

Foto: Informer

Mesto na kom je nađen obezglavljeni leš

Prvi rezultati istrage pokazali su da je u pitanju samoubistvo i da se sredovečni muškarac obesio, a da se glava, usled truljenja, odvojila od tela, koje je potom palo sa omče.

(FOTO/VIDEO) KIĆINI PRIJATELJI ZNAJU KO GA JE UBIO! Policija sve bliže rešenju LIKVIDACIJE VOĐE ALKATRAZA NA VOŽDOVCU!

Pošto se sumnjalo da je reč o nestalom arhitekti iz Beograda, pozvana je njegova porodica da dođe u Predejane kako bi pokušali da identifikuju leš. U međuvremenu, naložena je i DNK analiza kako bi se identitet i zvanično potvrdio.

Kako smo saznali, otac i brat pokojnog arhitekte prepoznali su ga po delovima odeće. Međutim, kad su otišli na mesto gde je leš nađen, posumnjali su da je on možda ubijen, a da je telo naknadno odvučeno na pusto i nenaseljeno brdo.
- Da je hteo da se ubije, mogao je da izabere neki drugi i lakši način. Zašto bi se pentrao po nekoj zabačenoj čuki, po kozjim stazama, pa da se tamo besi o drvo, to nema nikakve logike. Zato zahtevamo detaljnu istragu kako bi se utvrdila prava istina o ovoj tragediji - kazali su policajcima otac i brat stradalog arhitekte.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zorzo

pre 4 godine

Vrlo sumnjiva suprugina priča. I otkud mu konopac da se obesi, poneo ga sa mora iz Grčke, ili je opleo lozu u šumi?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija