• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.11.2019

10:21

ŠOKANTAN OBRT! Sin POZNATOG BIZNISMENA PRIVEDEN zbog ubistva RADNICE NA PUMPI U BEOGRADU

Vesti

ŠOKANTAN OBRT! Sin POZNATOG BIZNISMENA PRIVEDEN zbog ubistva RADNICE NA PUMPI U BEOGRADU

Podeli vest

Stefan Rokvić (29), sin biznismena Danijela Rokvića, uhapšen je zbog sumnje da je bio saučesnik u ubistvu Kristine Kaplanović, radnice na pumpi.

Kako saznajemo, Rokvić, čiji je otac oženjen pevačicom Dijanom Didi Janković, uhapšen je pre nekoliko dana na aerodromu, na osnovu potrage koja je bila raspisana.

EVO KAKO JE PAO KRISTININ UBICA! Ovako je rasvetljen ZLOČIN NA PUMPI U VELIKOM MOKROM LUGU!

RASVETLJEN ZLOČIN NA BENZINSKOJ PUMPI! Uhapšen M. S. (35) zbog ubistva Kristine Kaplanović - PAO NA POLIGRAFU!!

EKSKLUZIVNO! OVO JE KRISTININ UBICA! Krvnik sa pumpe koji je pucao devojci u glavu zbog 10.000 dinara!

 

Prema prvim informacijama, on se sumnjiči za saučesništvo i pomaganje, a njegova tačna uloga u zločinu se i dalje ispituje. Nakon saslušanja je pušten.

- Rokvić je uhapšen pre šest dana kada je sleteo na aerodrom. Postoje saznanja, ali i dokazi da je vozio Miloša Srebrića koji je optužen za ubistvo. Na teret mu se stavlja saučesništvo u slušaju teškog ubistva. Na saslušanju kod tužioca on je negirao krivicu - dodaje naš izvor blizak slučaju.    

Foto: Instagram

Danijel Rokvić i Dijana Janković

Podsetimo, Kristina je ubijena 25. maja 2017. godine na pumpi u Velikom Mokrom Lugu. Naoružani lopov ranio je devojku prilikom pljačke, a ona je od povreda preminula četiri dana kasnije.

Foto: printscreen

Kristina Kaplanović

Nakon tri meseca, zbog ovog zločina uhapšen je Miloš Srebrić kome se za ovaj zločin sudi. Među dokazima koji su bili dovoljni za podizanje optužnice protiv Srebrića, nalazi se i izjava povređenog Stankova, koji je rekao da se nalazio pored Kristine kada ju je Srebrić ubio. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija