• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. Š.

15.11.2019

07:36

ZAKLAO SUPRUGU, PA I SEBE ISEKAO PO VRATU! Detalji stravične tragedije u selu Rožanstvo kod Čajetine!

Vesti

ZAKLAO SUPRUGU, PA I SEBE ISEKAO PO VRATU! Detalji stravične tragedije u selu Rožanstvo kod Čajetine!

Podeli vest

Mijailo Stopić (68) nožem ubio Milinu (62), uvio njeno telo u jorgan, pa pokušao i sebe da zakolje, ali je preživeo. Pomahnitali Mijailo bio pijanac i nasilnik, lečen na psihijatriji

Meštanin


Mijailo Stopić (68) prekjuče je nožem zaklao suprugu Milinu (62), a zatim i sebe isekao po vratu u kući u selu Rožanstvo kod Čajetine! Telo ubijene žene nađeno je u hodniku, umotano u jorgan, a Mijailo je u teškom stanju prebačen u užičku bolnicu.


Motiv brutalnog porodičnog zločina još se utvrđuje, a prema izjavama komšija, Stopić je bio sklon alkoholu, ranije je često tukao suprugu i lečio se na psihijatrijskoj klinici.

Glava


Kad sam pitao Mijaila gde je Milina, on je podigao jedan kraj jorgana ispod kog se pojavila glava mrtve Miline

 

Ćerke u Arilju

Stopići su, inače, živeli u zabačenom zaseoku, a do njihove kuće se dolazi makadamskim putem. Mijailo i Milina su bili sami u toj kući, a njihove dve odrasle ćerke žive u Arilju.


Meštani sela Rožanstvo žale za Milinom i kažu da nije bilo vrednije i poštenije žene u tom kraju.
- Ceo život je trpela prgavog Mijaila, koji je često znao da je udari iz čista mira. Ona je stalno radila, borila se, a on je stalno nasrtao na nju. Bila je sitna ženica, imala je nekoliko ovaca, štedela je i kućila se polako, dok je on pijančio. Bio je prethodnih dana na pregledu u psihijatrijskoj bolnici, ćerke su ga tamo vodile... U nedelju se vratio kući, a nakon toga je presudio jadnoj Milini. Velika tragedija - kaže komšija.

ŽENI iz sela kod Čajetine PREREZAN VRAT! Pored njenog tela pronađen i muž sa POSEKOTINAMA!


Stravičan prizor u kući Stopića zatekla su dvojica meštana. Njih su u sredu pozvale Mijailove i Milinine ćerke i zamolile ih da provere šta se dešava s njihovim roditeljima, pošto se dva dana ne javljaju na telefon.
- Prišli smo kući Stopića i počeli da dozivamo Milinu, ali se niko nije odazivao. Zatim se kroz odškrinuta vrata pojavila Mijailova glava, pokušavao je nešto da nam kaže, ali je samo krkljao... Onda smo videli da mu je vrat sav krvav, bilo je jezivo. Nismo ga razumeli šta je hteo da nam kaže, pa je prstom pokazivao prema hodniku. Prišao sam do vrata i video jorgan na podu... Kad sam pitao Mijaila gde je Milina, on je podigao jedan kraj jorgana ispod kog se pojavila glava mrtve Miline. Videla se velika rana na vratu, bilo je dosta krvi - navodi meštanin.

Danima bila mrtva?

Odmah je, kaže, pozvao policiju, koja je započela uviđaj, a Mijailo je prebačen u užičku bolnicu, gde su lekari stabilizovali njegovo zdravstveno stanje i on više nije životno ugrožen.


Milinino telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo kad je tačno ubijena. Moguće je da joj je Mijailo presudio još u ponedeljak, jer su je komšije tog dana poslednji put videle. Stopić je potom držao njeno telo u hodniku umotano u jorgan, a zatim je u sredu rešio da presudi i sebi, ali su ga zatekle komšije pre nego što je iskrvario. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija