• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Prva TV

17.11.2019

08:47 >> 09:37

PRONAĐEN U LOKVI KRVI KOD BETON HALE! Muškarac (35) pao sa parkinga iznad kafića, NE ZNA SE DA LI GA JE NEKO UBIO!

Vesti

PRONAĐEN U LOKVI KRVI KOD BETON HALE! Muškarac (35) pao sa parkinga iznad kafića, NE ZNA SE DA LI GA JE NEKO UBIO!

Podeli vest

Muškarac star između 30 i 35 godina pronađen je mrtav noćas oko 4.30 u Karađorđevoj ulici, kod Beton hale

 

Doktorka Nada Macura rekla je za Prvu televiziju da je definitivno da je muškarac ubijen, ali još tačno ne može da se utvrdi da li ga je neko udario tupim predmetom, gurnuo ili je bačen od nekud.

Macura je još dodala, da zbog povreda koje je on imao jako je teško bilo utvrditi koliko tačno godina je imao muškarac.

Prema prvim infromacijama, hitna pomoć je tokom noći pronašla muškaraca, starog između 30 i 35 godina, bez svesti i s krvnim podlivima i povredama u Karađorđevoj bb, kod jednog kafića u Beton hali.

Kako Informer.rs, policija je pronašla mladića sa povredama glave i za sada se sumnja da je pao sa parkinga iznad kafića kod Beton hale.

Prema našim saznanjima, na snimku, koji je pregledan, vidi se trenutak kada je mladić pao sa platforme na kojoj je parking, a sumnja se da je bio pod dejstvom alkohola.

Istraga se nastavlja, a policija trenutno utvrđuje šta se desilo, da li je do tragedije došlo slučajno ili je neko bio sa njim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija