• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

17.11.2019

23:20

BABA COKA NESVESNA DA JE IZREŠETALA INVESTITORA?! Sin starice sa Zvezdare otkrio šokantne detalje, Stojanka u teškom stanju čeka suđenje za ubistvo!

Vesti

BABA COKA NESVESNA DA JE IZREŠETALA INVESTITORA?! Sin starice sa Zvezdare otkrio šokantne detalje, Stojanka u teškom stanju čeka suđenje za ubistvo!

Podeli vest

Stojanka Stojanović Coka (71), koja je 2018. ubila Zorana Trifunovića (59), operisala je kuk i jedva se kreće * Njen sin Marko: Pustite moju majku da umre u kući, a ne u zatvoru, ona i ne zna šta je uradila

Stojanka Stojanović Coka (71), koja je 2. septembra 2018. ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića (59) na Zvezdari, u lošem je psihičkom stanju i potpuno je nesvesna šta je uradila! Njen sin Marko zato apeluje na nadležne da joj ne sude za teško ubistvo i da je puste da umre u kući, a ne u zatvoru.

Onesvestila se i pala

Marko nam je ispričao da je njegova majka, koja u kućnom pritvoru čeka početak suđenja, nedavno iznenada izgubila svest, pa je pala na već operisan kuk. Zato ju je u četvrtak odveo u Gradsku bolnicu na Zvezdari, gde je ponovo operisana.

- Ona je zaista u veoma teškom stanju, i fizički i psihički. Ona nije sposobna da joj se sudi i nije mi jasno na osnovu čega je tužilac tvrdio da jeste! Imam gomilu dokumentacije koja dokazuje da ona stvarno nije pri sebi i da se jedva kreće - navodi Marko.

Na pitanje da li je za ovih 14 meseci ikada pomenula ubistvo Trifunovića, Marko kaže da ni reč o tome nije rekla.
- Ja mislim da ona uopšte nije ni svesna šta se dogodilo, ali i psiholozi i psihijatri su me savetovali da o toj temi ne pričam s njom. Kada nam neko dođe u kuću, ja to prethodno objasnim gostu i dam neke savete kako da se ponaša pred njom - ističe Marko.

NAROD BRANI BABU UBICU! Hiljade ljudi na društvenim mrežama poručuju: PRAVDA ZA COKU!

Foto: Informer DN/privatna arhiva

Marko Stojanović

Stojanka, prema njegovim rečima, ni pre ubistva nijednom rečju ili gestom nije nagovestila da će pucati u Trifunovića.
- Ona je tih godina zbog njega i komunalnog inspektora Boška Popovića pala u tešku depresiju, izgubila je razum zbog njih. Hteli su da nam otmu deo imovine, a kad se moja majka pobunila, počeli su da joj prete i da je maltretiraju. Podnela je i krivične prijave protiv njih zbog pretnji u junu 2017. u policiji, a kasnije je dala izjavu i u Tužilaštvu. Jedan policajac joj je tada rekao da je reč o opasnim kriminalcima. Ipak, posle izjave u Tužilaštvu ništa se nije dešavalo, a pretnje su se nastavile i postale sve gore. Ipak, ni tada nisam ni slutio da će se majka iz očaja latiti pištolja. Uprkos svemu, ona nije zaslužila sve ovo što joj se dešava - žali se Marko.

Podsetimo, zločin koji je šokirao javnost odigrao se 2. septembra 2018. u blizini Cvetkove pijace, a ubistvo su zabeležile sigurnosne kamere.

Trifunović je, naime, u blizini mesta zločina imao kancelariju i Baba Coka, kako je prozvana u javnosti, znala je da će on tog jutra oko 7.30 doći na posao. Sa kačketom na glavi i skrivenim pištoljem u cegeru krenula mu je u susret. Čim su se sreli, u blizini njene kuće, pucala mu je u grudi, zatim u međunožje, pa u glavu.

(ŠOKANTAN VIDEO) Evo kako je "baba", junak opozicione Srbije, HLADONOKRVNO i profesionalno ubila čoveka!

Foto: Informer DN/privatna arhiva

NE SEĆA SE UBISTVA Stojanka Stojanović Coka

Uverivši se da je usmrtila Trifunovića, Coka se odmah potom vratila u kuću i legla u krevet. Za to vreme njen sin Marko je spavao i nije znao šta se desilo. Kada im je policija zakucala na vrata, penzionerka je bila potpuno hladnokrvna, tvrdeći da ništa ne zna.

MAMA JE UBILA ZORANA, PRETIO JOJ JE ZBOG PLACA! Ispovest Marka Stojanovića, sina Stojanke koja je HLADNOKRVNO UPUCALA INVESTITORA!

Negirala, pa zaćutala

Međutim, dokazi protiv nje su bili nesporni i ona je uhapšena. Najpre je u policiji negirala ubistvo, ali je na saslušanju pred tužiocem odlučila da se brani ćutanjem. Nakon devetomesečnog boravka iza rešetaka, u avgustu ove godine je poslata u kućni pritvor, gde čeka početak suđenja.
Inače, ubistvo građevinskog investitora je prošle godine privuklo ogromnu pažnju javnosti i mnogi su digli glas na društvenim mrežama, ali i u nekim opozicionim političkim krugovima, tražeći nekakvu "pravdu za Coku". Ipak, nesporna je činjenica da je Stojanovićeva uzela pravdu u svoje ruke i hladnokrvno ubila čoveka nasred ulice. 

 

Psihičko stanje enigma i za psihijatre

 

Stojankino psihičko stanje je, inače, i za psihijatre bilo enigma i nisu mogli da se slože da li je bila uračunljiva kad je pucala u Zorana Trifunovića. Prvo veštačenje je pokazalo da je sposobna da prati suđenje, drugo da nije, ali je naposletku u avgustu ove godine procenjeno da ona ipak mora sesti za optuženičku klupu, uz optužbe za teško ubistvo.
Psihijatri su, između ostalog, konstatovali da se Stojanka godinama bori sa depresijom i psihozom, na granici sa šizofrenijom. Tome u prilog ide i činjenica da je tokom devetomesečnog pritvora pokušala da se ubije isekavši sebi vene.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!
NBA

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!

Košarkaši Atlante savladali su Boston Seltikse u dramatičnom meču NBA lige rezultatom 123:122 nakon produžetka. Jedan od najzaslužnijih za trijumf Hoksa bio je kapiten Srbije Bogdan Bogdanović! Po završetku utakmice, Bogdanov saigrač Dejonte Marej pohvalno je govorio o Srbinu i istakao njegov doprinos u pobedi nad vodećim timom Istočne konferencije!

29.03.2024

16:45

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija