• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

19.11.2019

17:45

"ODVEO BIH GA NA PLANINU, PA KOMAD PO KOMAD"! Uhapšen zbog pretnji smrću Vladimiru Đukanoviću! (FOTO)

Vesti

"ODVEO BIH GA NA PLANINU, PA KOMAD PO KOMAD"! Uhapšen zbog pretnji smrću Vladimiru Đukanoviću! (FOTO)

Podeli vest

Izvesni Radivoje Gojković, koji je preko društvene mreže Tviter pretio narodnom poslaniku Vladimiru Đukanoviću uhapšen je danas, prenose mediji

On se nedavno oglasio na ovoj društvenoj mreži i brutalno zapretio poslaniku SNS. 

- Šta biste vi sa njim, verovatno biste ga ubili? A ne, odveo bih ga u planinu, pa komad po komad… - napisao je pre hapšenja Gojković uz Đukanovićevu fotografiju.

(FOTO) ŠTA JE OVO, LJUDI? ĐUKA DOBIO JEZIVE PRETNJE NA TVITERU: Odveo bih ga u šumu, pa KOMAD PO KOMAD!

Kako mediji prenose, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje posle čega će biti izveden pred dežurnog istražnog tužioca.

Foto: Printscreen Tvitter

Poslanik je stravične pretnje odmah prijavio nadležnim organima, a policija je vrlo brzo utvrdila da se radi o veoma opasnom čoveku, koji je robijao zbog ubistava i koji je osuđivan i za brojna druga krivična dela!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Pa nemojte mu dati 100 godina robije - 90 je dosta da sam sebi komad po komad secka da mu ne bude dosadno .

Bane

pre 4 godine

Komentar? I treba sustvo i policija malo agilnije da hapsi takve. Samo bre hapsi i velike kazne drzava neka cepa.

Fikus

pre 4 godine

Džabe policija pronalazi i hapsi bitange, kriminalce i dilere kad ih korumpirani tužioci i sudije puštaju odmah na slobodu ili se eventualno "nagode" za smešne kazne, to valjda da bi mogli da kažu da nešto rade ... Kad bi ovakve bitange zbog otovrenih pretnji završile na bar 5 godina teške robije itekako bi drugi razmislili šta govore ili pišu. Naravno, šta drugo i očekivati od tužilaca i sudija koje je izabrala žuta DS vlast 2009. godine.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija