• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.11.2019

15:28

MESEC DANA PRITVORA policajcu koji je pravio dramu posle porodične svađe

Vesti

MESEC DANA PRITVORA policajcu koji je pravio dramu posle porodične svađe

Podeli vest

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana policajcu Bratislavu S.(42) koji se pre dva dana nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković i tek posle skoro šest sati predao policiji.

Pritvor mu je određen da ne bi mogao da utiče na svedoke koji treba da budu saslušani, izjavila je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

OTKRIVAMO! NAORUŽANI POLICAJAC SATIMA pretio samoubistvom, a evo ŠTA JE PRETHODILO DRAMI U BEOGRADU

(VIDEO) POLICAJCI SE POJAVILI, A BRATISLAV JE IZVADIO PIŠTOLJ! Ovo su poslednji trenuci DRAME NA VOŽDOVCU!

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Otkrivamo šta je POLICAJAC BACIO SA TERASE i viknuo "ovo mi više ne treba"


On je prethodno ispitan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu gde je izneo svoju odbranu.

Tužilaštvo namerava da ispita oštećenu-suprugu i još dva svedoka.

Foto: Zoran Sinko

 



Bratislav S. je u ponedeljak nakon svađe sa suprugom napravio pravu dramu u svojoj zgradi i okolini i privukao veliku pažnju medija, koji međutim zbog razloga bezbednosti, jer je posedovao pištolj, nisu mogli da priđu njegovoj zgradi koju su obezbeđivale jake policijske snage.


On se u ponedeljak, nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu, sedeo je na teresi a u nekim momentima je prelazio na terasu susednog stana u kome mu, kako su mediji pisali, živi tašta.

Supruga i sin su nakon svađe izašli iz stana, a mediji su izveštavali o tome da je bio naoružan.

Nakon višečasovnih pregovora sa policijom on je sam izašao iz stana u ulici vojvode Vlahovića i predao se policiji.

Neki mediji su pisali da je drama počela pre podne kada je supruga bosa istrčala iz stana i vrištala, a nakon čega su na lice mesta stigle brojne ekipe i policijske i Hitna pomoć i vatogasci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Svakakav ološ danas radi u policiji. To datira još iz doba Miloševića. Trebalo bi policiju doooobrooooo, pročešljati, i pročistiti. Ko nije bio sposoban da završi neku školu ili zanat, šest meseci na kurs i ode u policiju, zadene pištolj i palicu za pojas i misli da je Bog. Iskusio sam na svojoj koži ! ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija