• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.11.2019

14:36

DECA SU VRIŠTALA, UGLEDAO SAM TORBU PUNU EKSPLOZIVA! Profesor heroj iz Velike Plane: Dva metka prošla su mi pored glave

Vesti

DECA SU VRIŠTALA, UGLEDAO SAM TORBU PUNU EKSPLOZIVA! Profesor heroj iz Velike Plane: Dva metka prošla su mi pored glave

Podeli vest

Pomahnitalog Gorana T. iz sela Donja Livadica kod Velike Plane, koji je ušao u Ekonomsku školu u tom gradu i iz automatske puške otvorio vatru, zaustavio je profesor Slavoljub Stojadinović.

- Sve se desilo za vreme sedmog časa u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi. Učenici su imali čas filozofije kada je osoba sa puškom uletela kod njih na čas. Čuo sam decu kako vrište iz učionice i odmah sam odjurio tamo. Ja sam istrčao iz sale, otišao sam na sprat gde je čovek upao sa puškom. Ušao sam u učionicu i video ga s oružjem i punom torbom eksploziva – kaže za portal SrbijaDanas profesor Stojadinović.

SA AUTOMATSKOM PUŠKOM UPAO U ŠKOLU I ZAPUCAO! Drama u Velikoj Plani

OVO JE PROFESOR HEROJ koji je sprečio MASAKR U ŠKOLI U VELIKOJ PLANI

PRVE SLIKE SA LICA MESTA! Tresem se, PUCNJAVA U MOJOJ ŠKOLI! Učenici iz Velike Plane u panici

Profesor je u izjavi za naš portal opisao kako je izgledao trenutak kada je Goranu T. oteo oružje.

- Rekao sam đacima da beže napolje iz učionice. Počeo sam da pričam sa njim. On je u jednom trenutku okrenuo pogled ka tabli, i tada sam ja skočio na pušku. Krenuli smo da se rvemo. Uspeo sam da mu otmem oružje. Ispalio je dva metka meni pored glave, ali sam uspeo da regulišem situaciju. Policija je nakon toga došla i uhapsila ga– navodi profesor.

Podsetimo, muškarac je pucao dva puta iz ovog oružja, a veća tragedija sprečena je zahvaljujući profesoru Stojadinoviću.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija