• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer.rs

25.11.2019

16:24

TRI RADNIKA PALA U NESVEST, GAZDA SKOČIO DA IM POMOGNE PA SE I ON ONESVESTIO! Nezabeležen incident u okolini Trstenika!

Vesti

TRI RADNIKA PALA U NESVEST, GAZDA SKOČIO DA IM POMOGNE PA SE I ON ONESVESTIO! Nezabeležen incident u okolini Trstenika!

Podeli vest

U krugu privatne firme u selu Počekovina kod Trstenika, danas se dogodio bizaran incident. Kako nezvanično saznaju Novosti, tri radnika angažovana na poslovima farbanja i to u iskopima onesvestila su se prilikom radova. Kada je to video gazda firme, potrčao je da im pomogne, ali kada se približio jami, pao je i on u nesvest!

 

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, sva četvorica su zbrinuta i dobro se osećaju.

- Prava sreća je što je gazda prvo pozvao hitnu pomoć,jer dok su lekari stigli na lice mesta, i njemu je u međuvremenu pozlilo - navodi nezvanično izvor Novosti.

Omamljena četvorka je sa dva saniteta Hitne pomoći iz Trstenika prebačena do Urgentnog centra u Kruševcu.

Nije još uvek poznato šta je moglo da prouzrokuje zdravstvene posledice. U sanitetima se osećao jak i oštar miris, ali dalja istraga treba da utvrdi detalje. Omamljeni radnici i vlasnik nalaze se na Internom odeljenju kruševačke bolnice na opservaciji i za sada se dobro osećaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
prka

pre 4 godine

Ugusilo ih isparenje iz razredjivaca jer nije bilo promaje da nebi doslo do velike koncetracije istog. Tako je kada nemamo stručan kadar za rad , svi misle da sve znaju i da mogu raditi.Dasu bili školovani farbari znali bi za opasnost, ali oni ne rade za 2000din na dan.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija