• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs/Alo

30.11.2019

23:28

BEOGRAĐANIN SKOČIO SA MOSTA! Pozajmio pare od zelenaša, DOBIJAO STRAVIČNE PRETNJE, nije mogao da izdrži!

Vesti

BEOGRAĐANIN SKOČIO SA MOSTA! Pozajmio pare od zelenaša, DOBIJAO STRAVIČNE PRETNJE, nije mogao da izdrži!

Podeli vest

Beograđanin Zoran M. (52), za čijim telom se i dalje traga, skočio je s mosta u Beškoj 26. novembra, a postoje indicije da se na samoubistvo odlučio zbog duga

On je, kako se nezvanično saznaje, odbio da plati navodni reket. Skok s mosta prijavio je policiji jedan vozač. On je izjavio da je video kako se muškarac parkirao i prešao ogradu mosta, a zatim skočio u reku.

Ronioci Žandarmerije izašli su na teren i tragali po reci, ali telo još nije pronađeno. Pregledom automobila pronađena su dokumenta na Zoranovo ime.

Kako saznajemo, Zoran je vlasnik auto-placa na Zvezdari, ali mu je poslednjih šest meseci oslabio posao s uvozom automobila, pa je bio prinuđen da pozajmljuje novac, navodi "Alo".

- Da bi opstao u poslu, morao je stalno da uvozi automobile i sav novac mu je bio uložen u vozila. Dobio je porudžbine za još neka vozila, ali nije imao dovoljno keša, pa se razleteo da pozajmi novac. Tada nije birao od koga će da pozajmi i nekako je naleteo na jednog Crnogorca. Od njega je uzeo novac na kamatu, ali to nije bila suma veća od 10.000 evra. Napravili su ugovor, a Zoran je uvezao vozila. Međutim, prodaja nije išla kako treba, a taj zelenaš ga je stisnuo. Tražio je da ga ispoštuje, što je Zoran i uradio. Međutim, zbog jednog dana kašnjenja nastao je problem, pa iako mu je Zoran vratio 2.000 evra, zelenaš mu je rekao da sledećeg dana donese još 5.000 jer mu toliko duguje - priča Zoranov prijatelj koji iz straha za život moli za anonimnost.

TEŠKA NESREĆA KOD SAVA CENTRA! Lančani sudar 8 automobila na Gazeli!

On navodi da je Zoran shvatio da je upao u zamku i na sve načine je pokušavao da se iščupa.

- Automobile s placa prodavao je ispod cene samo da bi vratio dug. Od gazde je postao sluga, a dug umesto da mu se smanjuje samo je rastao. Počeli su mu problemi i u porodici jer nije imao novca ni za hleb. Nekoliko prijatelja je Zoranu izašlo u susret što s automobilima što s novcem pošto su znali da će im, čim se stabilizuje, Zoran vratiti novac. Međutim, kako mu je posao išao sve lošije, a više nije imao novca da uvozi automobile, pritisak zelenaša postojao je sve veći. Znao je Zoranu da razvali kapiju, da mu preti da će ga pretući pa i ubiti. Zoran je i to sve nekako je on podnosio. Međutim, kada je zelenaš Zoranu zapretio da će mu ubiti sinove, tada je prsao. Počeo je da se krije, a od svih prijatelja je indirektno i direktno tražio pomoć. Međutim, oni nisu znali koliko je to ozbiljno. Poslednjih 20 dana, Zoran se zatvorio u kuću i pao je u depresiju. Nazvao je nekoliko prijatelja i rekao im je da mu nema spasa i da izlaz vidi jedino u samoubistvu. Nisam mu verovao da će dići ruku na sebe, budući da je on bio borac i čovek na svom mestu, ali izgleda da stvarno nije video neki drugi izlaz - rekao je njegov prijatelj.

Zoran ima suprugu i dvoje dece. Dva dana posle informacije da je Zoran nestao, na placu automobila pojavio se zelenaš.

- Zoranovoj porodici koja je bila upoznata sa svim detaljima rekao je da je došao po svoj dug. Prvo je od njih tražio novac, a zatim im je saopštio da će im u zamenu za novac uzeti automobile s placa. On je zatim pokupio gotovo sve automobile s placa, osim nekoliko starijih vozila - kaže izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZELENAS

pre 4 godine

Covek jeste zelenasio al po zakonu ...radio ugovor sa doticnim i nije krsio zakon jer je to ugovor o pozajmici...e sad zbog cega je doslo do narastanja kamate i pritiska to samo oni medjusobno znaju...a davaoc pozajmice je imao i zakonski osnov da preko suda potrazuje novac....nije imao potrebe za pritiskom, jer je primaoc imao sta i da mu se oduzme....nekome je mnogo bilo gladno du.e...eto nastradao covek za dz....niko tu odgovarati nece,a na ostavinskoj davalac ce potrazivati svoj deo...naravno po zakonu

Dusan Ignjatovic

pre 4 godine

Ako imate sve te podatke i koje sta kako kome rekao zasto informer ne javi policiji ime tog crnogorca i ne da te dokaze

MARKO

pre 4 godine

DOKLE VISE TA CRNOGORSKA G.... PO SRBIJI DA SE BAHATE.NEKA IDU SVI U NJIHIVU LIJEPU I BOGATU CG PA NEKA SE BAHATE,ALI BAS SVI IZ SRBIJE MARS

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija