• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2019

20:34

ĆERKU (16) OŠIŠAO I ZVERSKI SILOVAO! Monstrum dobio maksimalnu kaznu za stravičan zločin

Vesti

ĆERKU (16) OŠIŠAO I ZVERSKI SILOVAO! Monstrum dobio maksimalnu kaznu za stravičan zločin

Podeli vest

Živorad M. (61) u maju 2018. tri dana zaredom mučio i seksualno zlostavljao ćerku A. M. (16). Devojčica trećeg dana pobegla od kuće i majci u pismu poručila da će se ubiti, ali ju je pronašla policija i spasla je

Živorad M. (61) iz Smoljinca kod Malog Crnića osuđen je juče na 15 godina zatvora jer je u maju 2018. tri dana zaredom zverski silovao i mučio svoju 16-godišnju ćerku A. M. u porodičnoj kući!

Monstrum ju je tukao i ošišao do glave, nazivao je droljom i seksualno se iživljavao nad njom. Nesrećna devojčica je trećeg dana torture pobegla od kuće i majci u pismu poručila da će se ubiti i da ne može više da izdrži očevu torturu! Majka je odmah obavestila policiju, koja je pronašla devojčicu i odvratila je od samoubistva.

Procenili

Komisija "Zabele" je 2018. konstatovala da je Živorad resocijalizovan i pustila ga iz zatvora, a on je zatim silovao ćerku

Uslovni otpust s robije

Živorad je, inače, zlostavljao ćerku dok je bio na uslovnom otpustu iz zatvora, gde je bio zbog ubistva, jer je 2008. pijan nožem likvidirao poznanika Roberta Todorovića (31). Osuđen je tada na 14 godina zatvora, ali je izašao posle 10. Komisija Kazneno-popravnog zavoda "Zabela" je, naime, konstatovala da se Živorad dovoljno resocijalizovao, ali je dodatni razlog za uslovni otpust bio i taj što je oboleo od leukemije. Uprkos tome što su i Viši sud i tužilaštvo bili protiv toga, Živorad je odlukom Apelacionog suda u Kragujevcu, u februaru prošle godine uslovno pušten na slobodu.

U međuvremenu, Živorada je napustila supruga i preselila se kod starije ćerke u okolinu Smedereva, dok je A. M. ostala u kući u Smoljincu i dočekala oca po izlasku iz zatvora.
Prema rečima izvora iz istrage, Živorad se po izlasku na slobodu odmah ponovo propio i počeo da maltretira ćerku.

- Sve je kulminiralo 10. maja 2018, u večernjim satima, kad je nesrećnu devojčicu pretukao i ošišao, a onda je primorao da ga zadovolji oralno i "klasičnim" seksualnim odnosom. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa ju je seksualno zlostavljao i sutradan po podne. Sve je ponovio i treći dan zaredom, 12. maja oko podneva, ali je tada ćerku silovao i analno - objašnjava naš izvor.

Nikad nisu videli tako brutalno silovanje

Istragom su utvrđeni brojni neoborivi dokazi zverskog silovanja devojčice. Između ostalog, analizom DNK tragova na krevetu, posteljini i na vešu devojčice, nađeni su Živoradovi biološki tragovi. Međutim, najšokantniji su bili lekarski nalazi, kojim su utvrđene brojne stravične povrede po telu i intimnim delovima tela nesrećne A. M. Istražitelji su tada pričali da u svojim karijerama nisu videli da je neko tako brutalno silovan.

Pomahnitali Živorad je, kaže naš sagovornik, sve to vreme govorio ćerki da je drolja, optužujući je da "spava sa starijim muškarcima u selu".

- Devojčica je posle tri dana jezive torture pobegla od kuće i napisala pismo majci, u kom je navela da će se ubiti i da ne može više da izdrži očevo zlostavljanje. Majka je odmah pozvala policiju, koja je pronašla devojčicu i zbrinula je, a Živorad je uhapšen i određen mu je pritvor - kazao je naš izvor.

Maksimalna kazna

Monstrumu je pretila kazna od pet do 15 godina robije za višestruko silovanje maloletne ćerke, a Viši sud u Požarevcu mu je izrekao maksimalnu kaznu. Time je usvojen predlog Višeg tužilaštva, koje se zato neće žaliti na ovu presudu, ali odbrana verovatno hoće.

Prilikom izricanja presude sud je cenio sve otežavajuće okolnosti ovog slučaja, između ostalog, i to što je Živorad silovao ćerku dok je bio na uslovnom otpustu iz zatvora.
Osim dve ćerke, on ima i sina, kog je odavno izbacio iz kuće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sara

pre 4 godine

Kakva je to maksimalna kazna? On nije za život na slobodi. Njega treba držati na prinudnom radu doživotno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija