• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Espreso

06.12.2019

18:09

ONA JE RAZBILA NAJMOĆNIJI MAFIJAŠKI KLAN NA BALKANU! Zbog FATALNE ANE međusobno su se KOMADALI I POUBIJALI, a evo ko je ona!

Vesti

ONA JE RAZBILA NAJMOĆNIJI MAFIJAŠKI KLAN NA BALKANU! Zbog FATALNE ANE međusobno su se KOMADALI I POUBIJALI, a evo ko je ona!

Podeli vest

Ana Simić, žena koja je bila u ljubavnoj vezi sa Sretkom Kalinićem u vreme kada je bio najtraženiji begunac zemunskog klana i koja je svog ljubavnika optužila za ubistvo supruga Cvetka Simića, nije prijavila policiji da joj, kako je tvrdila u sudu, preti njegov otac

Taj zločin je bio prekretnica u skrivanju odbeglih zemunaca. U celoj priči, koju je u naredna četiri meseca pratila i mafija i policija, izdvajala se Ana Simić, fatalna zavodnica koja je posvađala članove klana.

U februaru 2010. u Zagrebu je nađen zapaljen “mercedes” Cvetka Simića, Aninog supruga, poznatog u podzemlju regiona, kuma Luke Bojovića.

U policiji se u to vreme znalo da Simić po nalogu Bojovića pomaže odbeglim zemuncima.

Foto: Public

Dvadeset dana kasnije u zagrebačkom jezeru Jarun nađen je raskomadani leš, a DNK analiza otkrila je da je reč o Cvetku Simiću. Mediji su već brujali o njegovim kriminalnim aktivnostima, a tada se prvi put i čulo za Anu.

VIŠE OD 60 GODINA ZATVORA ZA AFERU INDEKS! Nakon 11 godina sud odlučio: Svi optuženi krivi za prodaju diploma u Kragujevcu!

Odlučna da dokaže da njen muž nije imao veze sa kriminalom, pretila je medijima tužbama, pokušavajući da sakrije mnogo veću tajnu - ljubavnu vezu sa najvećim krvolokom zemunskog klana Sretkom Kalinićem.

Veza Ane Simić i Kalinića raskinuta je posle ubistva. Međutim, sukob zbog likvidacije Simića između dvojice visokorangiranih članova zemunske bande, Miloša Simovića i Sretka Kalinića, koji su se u Zagrebu krili još četiri meseca posle zločina, kulminirao je 9. juna, kada je Simović u Kalinića ispalio dva hica.

Foto: screenshot

Kalinić je preživeo, a onda su jedan za drugim uhapšeni. Kalinić je propevao u Zagrebu, Simović u Beogradu pošto je volšebno prešao hrvatsko-srpsku granicu.

Kalinić je optužio Bojovića za ubistvo Milana Jurišića u Španiji, a kada je taj iskaz objavljen u medijima, Bojović je pobegao iz Srbije.

MISTERIJA RASKOPANOG GROBA U STARIM BANOVCIMA Lobanja bačena pored spomenika, SUMNJA SE NA JEDAN MOTIV

I uloga Ane Simić izašla je na videlo. O njoj je progovorio Simović. Tvrdio je da je Kalinić ubio Cvetka jer je bio bolesno zaljubljen u Anu, kao i da je Kalinić lažno optužio Bojovića jer je imao fiksaciju da se “muva oko Simićeve žene”.

A celu ovu bizarnu ljubavnu priču svojevremeno je opisao i kolega Aleksandar Apostolovski:

Ana je imala sve što joj treba da razbije najmoćniji mafijaški klan na Balkanu: usne naduvane na pet stmosfera, grudi oble kao bove na Dunavu, dugu kosu koja se vijori na vetru, koketni osmeh, lakirane nokte i negovanu mirišljavu kožu, uz joj neke talente koje ne treba opisivati mlađim osobama od 77 godina, zbog očuvanja tradicionalnih i porodičnih vrednosti.

Foto: Printscreen

Zbog te fam-fatal Beograđanke, crne udovice srpske mafije, najveći balkanski monstrumi, poubijali su se među sobom, komadali jedni druge, seckali se na komadiće, a ono malo što ih je preživelo, čami u ćelijama ovdašnjih robijašnica.

Ah, te emocije, što bi se reklo. Ah, ta ljubav prokleta. Zar su te ubice zaista takvi emotivci i papučari? Nema šta, nego jesu! Godinama su pripadnici klana harali Srbijom, kao naslednici Arkanovih formacija. Dilovali su drogu, ubijali suparnike, podmićivali policiju, a potom se godinama uspešno krili od nekoliko regionalnih tajnih službi, posle atentata na premijera Zorana Đinđića, u martu 2003. godine.

I, porokaše se ti krimosi međusobno zbog jedne Ane, koja se muvala sa njih nekoliko istovremeno, pa je tako stvoren perverzan zločinački rebus...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija