• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.12.2019

09:42

BRATA TROSTRUKOG UBICE IZ SURČINA ZAUSTAVILA POLICIJA, evo ŠTA SU NAŠLI KOG NJEGA

Vesti

BRATA TROSTRUKOG UBICE IZ SURČINA ZAUSTAVILA POLICIJA, evo ŠTA SU NAŠLI KOG NJEGA

Podeli vest

Tokom rutinske kontrole vozila policija na Novom Beogradu zaustavila je automobil u kojem je bio Gvozden Jovanović, sin Ljubomira Jovanovića Staklenog i kod njega našla značku jednog od policijskih sindikata.

Pretresom vozila Jovanovićevog saputnika D. N., međutim, otkriveni su "blinkeri" - svetlosni i zvučni "instrument" koje koriste državni funkcioneri i službena lica u saobraćaju, a koji je civilima zabranjen.

TRAGIČAN KRAJ KRVAVE PORODIČNE DRAME! Preminuo Dragoslav koji je ranio suprugu Teodoru dok je šetala sa sinom!

Iako Jovanovićev drug nije upalio blinkere, uređaj mu je oduzet i napisana mu je prekršajna prijava.

JEZIVI DETALJI DRAME NA NOVOM BEOGRADU! Kupio pištolj da bi ubio suprugu?! Pucao iz REVOLVERA na suprugu dok je ŠETALA SA SINOM!

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da Gvozden Jovanović kod sebe ima značke različitih vrsta. Naime, Stakleni i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj i značku Žandarmerije. Posle saslušanja u policiji oni su pušteni, a krivična prijava podneta je protiv Jovanovića, pošto je on priznao da je pištolj njegov.

Ljubomir Jovanović, poznatiji pod nadimkom Stakleni, policijskim organima dobro je poznat odavno. Bio je blizak prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta.

O njegovom drugom sinu Dragoslavu Jovanoviću pisalo se ovog leta, kada je na parkingu na Novom Beogradu ranio suprugu naočigled njihovog deteta, a potom izvršio samoubistvo. Zatim je, nekoliko dana kasnije, u medijima kao bomba odjeknula vest da se u septičkoj jami na placu koji pripada Dragoslavljevom ocu Ljubomiru, pronađena tri tela.

Ispostavilo se da je reč o Neđi Šubari (24), njegovoj majci Darinki (75) i tetki Milji Petković (80) koju je, po svemu sudeći, pre pomenute pucnjave na Novom Beogradu likvidirao Dragoslav sa svojim prijateljima.

Prema onome što su kasnije ispričali saučesnici u zločinu, pre ubistva su mučili porodicu u njihovoj kući, a zatim ih sve troje pobili i, u želji da prikriju tragove, tela bacili u septičku jamu. Noge jedne od ubijenih žena bile su vezane žicom za koju je bio zavezan i betonski blok!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija