• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2019

13:20

KRAVAV SE NASLONIO NA PULT ĆEVABADŽINICE I TRAŽIO POMOĆ! Detalji ubadanja dečaka (15) u Nišu

Vesti

KRAVAV SE NASLONIO NA PULT ĆEVABADŽINICE I TRAŽIO POMOĆ! Detalji ubadanja dečaka (15) u Nišu

Podeli vest

Ispred pekare kod Kliničkog centra u Nišu, u nedelju ujutru oko 8.00 sati za sada nepoznati napadač ubo je maloletnog prosjaka (15) u stomak

Prema nepotvrđenim informacijama radi se mladiću B. S. iz jednog aleksinačkog sela. On je, inače, poznat po tome što je voleo da dobacuje devojkama i bude nasrtljiv, pa se ne isključuje mogućnost da je momak neke od devojaka koje je on maltretirao, znajući mesto gde je on stacioniran, odlučio da mu se osveti.

PROSJAKA UBO NOŽEM U STOMAK! Jeziv incident ispred Kliničkog centra u Nišu!

LOCIRANI NAPADAČI NA BIZNISMENA DAKU! Crnogorski kriminalci posle napada zapalili snajper i automobil, pa POBEGLI IZ SRBIJE

Ranjeni maloletnik prevezen je u bolnicu, nalazi se na Klinici za dečju hirurgiju, a kako je saopšteno nije životno ugrožen.

Foto: Shutterstock

Policija je potvrdila da im je slučaj prijavljen, obavešteno je Više javno tužilaštvo, a za počiniocem se intenzivno traga.

Kako saznajemo, tinejdžer je često stajao na tom mestu kod pekare i tražio novac od prolaznika, pri čemu je umeo i da bude drzak. Jedan građevinski radnik, koji već nekoliko dana popravlja trotoar preko puta pekare gde se desio napad kaže:

Svraćao sam tu da kupim doručak, uvek mi je tražio novac. Govorio sam mu 'hajde sa mnom da radiš, pa da zaradiš kao ja'. Nisam hteo da mu dam novac, jer je bio bezobrazan. Nisam video šta se desilo, to se dogoodilo pre nego što smo došli da radimo, samo sam primetio policiju koja obavlja uviđaj - objasnio je radnik.

Na mestu gde je tinejdžer napadnut vidljivi su tragovi krvi, koji pokazuju da nakon što je uboden otišao do obližnje ćevabdžinice.

Radnica te radnje potvrdila je da ona pozvala Hitnu pomoć.

Dečak je došao, naslonio se na pult, držeći se za stomak, podigao je majicu i pokazao da krvari. Zamolio je da mu pomognemo. Ja sam pozvala Hitnu pomoć, oni su brzo došli i odvezli ga. To je sve što znam - rekla je radnica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija