• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

16.12.2019

10:20

ALEKSANDAR POGINUO DAN NAKON PROSLAVE ROĐENDANA Tragična sudbina mladića iz Banatske Topole

Vesti

ALEKSANDAR POGINUO DAN NAKON PROSLAVE ROĐENDANA Tragična sudbina mladića iz Banatske Topole

Podeli vest

Aleksandar Majstorović (22) iz Banatske Topole kod Kikinde poginuo je u četvrtak, malo posle ponoći, kad je autom sleteo s puta i isprevrtao se. Tragedija se dogodila samo dan nakon što je proslavio 22. rođendan. Kako je utvrđeno, on nije imao vozačku dozvolu.

Aleksandar je kobne noći automobilom "reno klio" krenuo u Bašaid. U jednom momentu, najverovatnije zbog prevelike brzine, izleteo je iz oštre krivine i nastradao je. Služba Hitne pomoći je po dolasku, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt.


- Saobraćajna nesreća se dogodila deset minuta posle ponoći kada je mladić, koji je bio sam u autu, sleteo s kolovoza, ispao iz vozila i zadobio smrtonosne povrede. Prve informacije iz istrage ukazuju da nije bio vezan sigurnosnim pojasom - potvrđeno je za Informer u kikindskoj policiji.


Nesrećni Majstorović je, inače, sa prijateljima u sredu proslavio 22. rođendan. Posle ponoći seo je u automobil i pošao u obližnji Bašaid, ali niko ne zna zašto se uputio tamo u to doba, niti šta je nameravao. Vozio je brzo, a nakon oštre krivine je sleteo s puta. Proverom je utvrđeno da nije imao vozačku dozvolu B kategorije, za automobile, već samo F, za traktore.


Aleksandar je zauvek ostavio u bolu majku Snežanu, oca Zorana i starijeg brata Miloša. Meštani Banatske Topole za nastradalog mladića imali su samo reči hvale.


- Još smo u šoku. U selu skoro nije bilo takve tuge. Aleksandar je bio takav da ne možeš da ga ne voliš. Dobar, vredan, umiljat, veseo, iz divne porodice. Radio je kod jednog našeg seoskog privatnika, obrađivao je zemlju, voleo je poljoprivredu. Bio je vrlo sposoban i vredan za svoje godine. U selu su ga svi voleli - priča nam jedna meštanka.


Oproštajne poruke iznad čestitki


Prijatelji i rođaci u petak su na Fejsbuk profilu stradalog Majstorovića ostavljali potresne oproštajne poruke. Da tuga bude veća, reči žalosti ređale su se odmah iznad čestitki za rođendan, koje su mu prethodnog dana uputili.
"Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju, dragi naš Sale", "Bio si najbolji, počivaj u miru", "Sve se ugasilo, nema te, moj dobri Sale", "Koja je to surova sudbina! Počivaj u miru, anđele", samo su neke od tužnih reči koje su mogle da se pročitaju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija