• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

17.12.2019

23:26

DOBIĆEŠ 50 EVRA ZA SE*S I JOŠ 25.000 DINARA AKO SNIMIŠ SVE! Prokupčanka PODVODILA DEVOJČICU (14), DOBILA DVE GODINE ROBIJE!

Vesti

DOBIĆEŠ 50 EVRA ZA SE*S I JOŠ 25.000 DINARA AKO SNIMIŠ SVE! Prokupčanka PODVODILA DEVOJČICU (14), DOBILA DVE GODINE ROBIJE!

Podeli vest

Kristina Miljković (34) ugovorila devojčici seks sa jednim starijim muškarcem za 50 evra, a ponudila joj je i 25.000 dinara ako pristane da se snima. Devojčicu je upoznala preko mlađeg brata i uvukla je u prostituciju

Kristina Miljković (34) iz Prokuplja osuđena je na dve godine zatvora jer je prošle godine podvodila 14-godišnju devojčicu iz okoline Ražnja! Kristina je devojčici ugovorila seks sa jednim starijim muškarcem za 50 evra, a ponudila joj je i 25.000 dinara ako pristane da se sve snimi telefonom!

Miljkovićeva je nesrećnu devojčicu upoznala preko mlađeg brata i tako je uvukla u svet prostitucije.

Zajedno

Trebalo je da devojčica sama ode sa mušterijom u motel, ali su zajedno otišli do šume, gde su ga obe oralno zadovoljile
Izvor iz istrage

Molila je za mušteriju

Kako smo saznali, Kristina je osuđena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je postigla sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu.

Ona je uhapšena 18. oktobra prošle godine, kada je protiv nje podneta krivična prijava zbog trgovine ljudima. Međutim, tužilaštvo je ubrzo preinačilo optužbu u posredovanje u prostituciji, jer je utvrđeno da devojčica nije silom naterana na to.

- Kristina je upoznala tu devojčicu početkom 2018. preko mlađeg brata, koji se dopisivao s njom preko Fejsbuka. Devojčica se žalila da je u teškoj materijalnoj situaciji i da bi pristala na sve da zaradi neki novac. Molila je Kristinu da joj nađe nekog muškarca koji bi imao seks s njom za novac. Miljkovićeva je u početku odbijala, ali je na kraju pristala da joj pomogne u pronalaženju mušterija - navodi naš izvor.

Kristina je, zatim 31. avgusta 2018. predložila devojčici da se narednog dana, 1. septembra, sastane sa jednim muškarcem radi seksa, uz novčanu nadoknadu od 50 evra. Devojčici je, takođe, ponuđeno 25.000 dinara ako pristane da seks bude snimljen, ali do toga nije došlo.

"Armagedon" - Uhvaćena trojica pedofila

Policija je, u okviru stalne akcije "Armagedon", uperene protiv pedofila, uhapsila trojicu muškaraca koji su razmenjivali pedofilske porno-snimke i slike. Iza rešetaka su B. Đ. (23) iz Kovačice, P. M. (36) iz Jagodine i P. D. (44) iz Novog Sada, kod kojih je nađena velika količina pedofilskog materijala.
Osim toga, B. Đ. i P. M. su preko Fejsbuka porukama seksualno uznemiravali maloletnice i tražili im njihove obnažene fotografije, što im je nekoliko naivnih devojčica i poslalo.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Posebnom odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

- Njih dve su se 1. septembra našle u centru Ražnja, gde su sačekale tog muškarca. Trebalo je da devojčica ode sama sa njim u jedan motel, ali su se predomislili, pa su sve troje otišli do jedne šume. Tamo su ga obe oralno zadovoljile, a on im je za tu uslugu platio ukupno 12.000 dinara - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Kristina je uhapšena nakon što su rođaci devojčice saznali da se ona često viđa s njom i posumnjali su da se iza svega krije prostitucija.

Krunski dokaz u istrazi protiv Kristine bila je njena prepiska sa maloletnicom preko Fejsbuka od 31. avgusta 2018, u kojoj joj ona daje instrukcije za sutrašnji sastanak:

- Oko tri sata budi spremna, ti znaš kako i šta, ja i ne moram da idem sa vama. Reci mu da imaš 19 godina, a ako ti traži ličnu kartu, reci mu da si zaboravila... Pare idu unapred, nikako posle, dogovori se sa njim. Unapred uzmeš keš i onda radiš šta treba, zavisno od toga šta ćete da radite... - stoji, između ostalog, u Kristininim uputstvima, ali se posle ispostavilo da su ipak zajedno "odradile" mušteriju.

MRTAV MLADIĆ PRONAĐEN U HOTELU U ZEMUNU! Osoblje ušlo u sobu i zateklo JEZIVU SCENU!

 

 

Nije osuđivana

Obrazlažući visinu izrečene kazne, sud je kao otežavajuću okolnost za Kristinu naveo to što je "delo izvršeno iz koristoljublja". Od olakšavajućih okolnosti uzeto je u obzir to da nije ranije osuđivana, da se korektno držala pred sudom, te da je priznala delo.

Sud joj je, osim zatvorske kazne, izrekao i novčanu, od 20.000 dinara. Takođe, naloženo joj je da na ime sudskih troškova isplatiti još 187.000 dinara.

Kristina je nakon hapšenja provela 11 dana u pritvoru, što će joj biti uračunato u izrečenu kaznu zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

"Шта није у реду са државом Данском"...?

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija