• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.12.2019

17:35

BILO JE JEZIVO, ČUDO DA JE NEKO PREŽIVEO! Očevici nesreće kod Subotice u kojoj su poginula dva muškarca šokirani strašnim scenama

Vesti

BILO JE JEZIVO, ČUDO DA JE NEKO PREŽIVEO! Očevici nesreće kod Subotice u kojoj su poginula dva muškarca šokirani strašnim scenama

Podeli vest

Jugoslav Pujin (46) i Pajo Peić Tukuljac (55) poginuli su jutros na putu Subotica - Bajmok u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je osim vozila kojima su oni upravljali, učestvovao još jedan automobil

Na mestu nesreće policija je jutros zatekla stravične slike razbacanih uništenih vozila u kojima su bila tela nastradalih, povređenih žene i muškarca, vozača trećeg automobila koji nije povređen. U Policijskoj upravi Subotica kažu da se nesreća dogodila oko sedam časova ujutru u blizini Tavankutske raskrsnice, odnosno petlje, nedaleko od benzinske pumpe.

Na oko 300 metara od benzinske pumpe vozač "citroena" Jugoslav Pujin, koji se kretao iz pravca Subotice ka Mišićevu i Bajmoku, u velikoj brzini počeo da pretiče kamion i tada je uleteo u "makaze", direktno je udario u automobil "volkswagen polo" kojim je iz pravca Mišićeva ka Subotici upravljao Pajo Peić Tukuljac, piše Blic.

Foto: subotica.com

Smrskana vozila su se prevrnula, a oba vozača su poginula na mestu. Na sudarena vozila ubrzo je naleteo treći automobil.

Očevici kažu da je prizor na putu bio stravičan i jeziv.

- Jezivo je bilo videti automobile smrskane i razbacane. Zaista je čudo da je neko preživeo u tim kolima. Bili smo u blizini benzinske pumpe, što je oko 300 metara od mesta nesreće, i već su tamo bili policija, vatrogasci i lekari. Policija nas je upućivala na alternativni put, da se okrenemo. Putnička vozila su to i radila, ali kamioni su napravili podužu kolonu, jer većina nije imala mogućnost da se okrene - kaže Subotičanka koja je videla automobile i deo uviđaja koji su radili policija i zamenica tužioca Osnovnog javnog tužilaštva.

Foto: subotica.com

U Osnovnom javnom tužilaštvu kažu za "Blic" da je vozač trećeg automobila prošao bez povrede i da je na njegovim kolima samo pričinjena materijalna šteta.

Tela nastradalih muškaraca i povređene žene vadili su vatrogasci koji su na mesto nesreće došli sa više vatrogasna vozila, kao i medicinske ekipe Hitne pomoći. Kolima Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Subotici prevezena je žena suvozač iz "citroena", a kako kažu u OJT, ona je u toku dana puštena kući iz bolnice nakon što joj je sanirana teža povreda ramena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija