• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

22.12.2019

23:18

EKSKLUZIVNO! DETALJI OBRAČUNA U SAVAMALI! Član Levijatana krenuo na cev, drugi napadač prišao SA LEĐA I ZARIO MU NOŽ U BUBREG!

Vesti

EKSKLUZIVNO! DETALJI OBRAČUNA U SAVAMALI! Član Levijatana krenuo na cev, drugi napadač prišao SA LEĐA I ZARIO MU NOŽ U BUBREG!

Podeli vest

Marko Cvetićanin (37) istaknuti član pokreta Levijatan i radnik obezbeđenja u jednom klubu u Savamali napadnut je u petak na radnom mestu. Informer otkriva detalje ovog događaja

- Marko i njegove kolege ušle su u raspravu sa momcima koji su došli u lokal sa ciljem da izazovu nered. Jedan od momaka potegao je pištolj i pucao na Cvetićanina i momke iz obezbeđenja. Cvetićanin je razoružao to lice išavši direktno na cev, dok je drugi momak sa leđa prišao i ubo ga dva puta u predelu bubrega i 20 centimetara niže. Iako povređen, Marko je savladao mladiće i sačekao sa kolegama jake snage MUP-a - rekao je za Informer dobro obavešten izvor.

Na prepoznavanju Cvetićanin nije teretio nikog, iako nezvanično saznajemo da je u pitanju sin poznatog beogradskog biznismena, mladić čiji su inicijali V.B.

IZBODEN ČLAN POKRETA LEVIJATAN! Incident na radnom mestu!

 

Pavle Bihali, predsednik pokreta Levijatan prokomentarisao je za Informer ovaj događaj.

- Ne bih remetio istragu, verujem da ste najbliži istini i onome što se desilo. Ne znam ko su vinovnici niti mene to zanima, siguran sam da operativci MUP-a uveliko rade na tome. Marko odmara, bolje se oseća, i neko vreme će pauzirati sa aktivnostima u okviru Pokreta. Ponavljam, da svaki napad na naše članove shvatamo lično, i to je prosto naš zvaničan stav ne zalazeći u detalje. Marko je brinuo o mojoj bezbednosti nemali broj puta tako da se niko iz Pokreta neće ograđivati i svi koliko nas ima stojimo iza i ispred njega i čekamo odgovarajuću kaznu za počinioce - rekao je Bihali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija