• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

27.12.2019

07:59

NAJNOVIJA SAZNANJA! Osmi dan potere za Monikom i Malčanskim berberinom, evo šta se dešava na terenu

Vesti

NAJNOVIJA SAZNANJA! Osmi dan potere za Monikom i Malčanskim berberinom, evo šta se dešava na terenu

Podeli vest

Stotine policajaca i danas su na terenu, pretražuju se sela oko Knjaževca. Sinoć su tokom potrage za Malčanskim berberinom i Monikom pronađeni dupli tragovi stopala

14.00 - Prema Informerovim saznanjima, nekoliko dana pre nestanka Monike Karimanović iz jednog domaćinstva u blizni Malče nestalo je 240 kilograma suvog mesa. Policija proverava da li je ovaj događaj povezan sa nestankom devojčice.

Foto: A.Grbović

 

13.00 - Policija i dalje traga za nestalom devojčicom Monikom Karimanović i Ninoslavom Jovanovićem, poznatom kao Malčanski berberin. I dok policija detaljno pretražuje svaku kuću, neki od meštana tvrde da su ih videli

Foto: A.Grbović

 

11.40 - Pojavila se najnovija fotografija Malčanskog berberina.

Foto: Informer

 

10.50. - Prema poslednjim informacijama, policija pretražuje selo Orešac kod Knjaževca, a na terenu je oko 500 policajaca. Naš reporter nalazi se na licu mesta, POGLEDAJTE ŠTA JE ZABELEŽIO.

Foto: A.Grbović

Tekst potpisa

9.20 - Ekipa Informera otišla je do kuće Malčanskog berberina, a tamo nismo njegove roditelje.

Foto: informer/A. grbović

 

9.10 - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naveo je, govoreći jutros za TV Prva o otmici Monike Karimanović (12) da MUP neće stati i da nijedan čovek neće spavati dok se devojčica ne pronađe. Opširniju izjavu PROČITAJTE OVDE.

Foto: Tanjug/facebook

 

8.00 - Više od 300 policajaca, pripadnika Žandarmerije, lovaca i građana od rane zore traga za Ninoslavom Jovanovićem Malčanskim berberinom koji je prošlog petka ujutro oteo Moniku Karimanović (12) u Nišu

7.30 - Potraga za ovim silovateljem traje već osam dana, a policija je pronašla više tragova koji bi mogli da ih odvedu do njega i Monike. U jednoj od napuštenih kuća policija je pronašla Monikinu kosu i ostatke hrane, što potvrđuje da su Malčanski berberin i devojčica tu boravili.

Foto: Informer

PREVEZAO IH KAMION BOSANSKIH TABLICA, GUBI IM SE SVAKI TRAG?! Novi detalji POTRAGE ZA MONIKOM I MALČANSKIM BERBERINOM

POLICIJA NAŠLA JOŠ JEDNU SUMNJIVU KUĆU! Evo šta su zatekli unutra, potera za Monikom i Malčanskim berberinom još traje

Tokom jučerašnjeg dana policija je pretraživala atare sela Glogovac u opštini Knjaževac jer se pretpostavlja da je Jovanović tamo na silu odveo dvanaestogodišnju Moniku.

Tokom potrage za Malčanskim berberinom i Monikom sinoć su pronađeni dupli tragovi stopala

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 4 godine

Monstrum je monstrum , ali zar nije juce bio "opkoljen" i umesto da se uhvati ispade sada da nije tamo ni bio....ako se nesto i radi treba da se prestane sa 'samohvalisanjem" i bombasticnim vestima, neka ljudi rade svoj posao, a sa ovakvim izjavam ispada nasa policija smesna i nesposobna...

bojan

pre 4 godine

To se namerno prica da bi uhvatila ga panika i napravio gresku..To se cak i u filmovima vidja...

Sale

pre 4 godine

Nestrucni kadrovi u policiji mislim na visoke pozicije, sem Rebića koji je ok.

Vule

pre 4 godine

Jedno znam Prijava nestanka. Dok se odluce hocemo necemo u potragu treba ispostovati vremenski period od 48 sati Dok se pokrenula pretraga on je mogo da stigne do Australije. Sve je to kod nas sporo. On je prednosti. Sigurno i napustio zemlju krije se negde u planine van granice Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija