• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

27.12.2019

21:02

EKSPLOZIJA GASA KOD KRUŠEVCA! Povređene dve osobe, ZAČUO SE JAK PRASAK!

Vesti

EKSPLOZIJA GASA KOD KRUŠEVCA! Povređene dve osobe, ZAČUO SE JAK PRASAK!

Podeli vest

U Velikom Golovodu, kod Kruševca, večeras, oko 18.30 sati, u privatnom stambenom objektu u blizini raskrsnice prema Kobilju, došlo je do eksplozije koja je uzrokovana curenjem gasa

Prema prvim informacijama, povređena su dva lica. Sumnja se da je prilikom pucanja glavnog voda gas kroz tlo najverovatnije došao u kanalizaciju.

Na licu mesta se nalaze ekipe kruševačke Policije, Vatrogasne službe, Hitne pomoći, kao i stručna lica iz Srbije gasa, koja utvrđuju uzorok ove nesrće.

Zbog preventivnih razloga šire područje oko objkekta u kome je došlo do​ eksplozije je za sada blokirano.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija