• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

02.01.2020

14:42

MALČANSKI BERBERIN SKOVAO PAKLENI PLAN! Planira da pobegne OVAKO! MEŠTANI U PANICI, PRERUŠEN U...

Vesti

MALČANSKI BERBERIN SKOVAO PAKLENI PLAN! Planira da pobegne OVAKO! MEŠTANI U PANICI, PRERUŠEN U...

Podeli vest

Potraga za Malčanskim berberinom i dalje je intezivna, a traje već 14 dana

Blago je reći da su meštani Malče uplašeni i da tamo vlada panika. Mnogi pretpostavljaju da se baš u svom selu krije Ninoslav Jovanović koji je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12).

Na terenu je 300 pripadnika policije, Vojska se povukla kada je Monika pronađena, ali kako su nam rekli meštani Malče, Orehovca, Glogovca, Miljkovca na svakih 100 metara stoje policijski punktovi.

- Postoji puno policajaca u civilu koji proveravaju svkoga ko prođe pored punkta. Interesantno je to da se proveravaju i žene, jer policija smatra da bi Berberin čak mogao da se preruši u ženu - rekao nam je izvor blizak istrazi.

ISTRČAO KROZ PROZOR SAMO U DŽEMPERU! Malčanski berberin se smrzava bežeći pred policijskom potragom!

Foto: A. Grbović/facebook/MUP

Policija proverava svaku rupu, svaki zabačeni kutak, sve što bi moglo da bude sumnjivo.
Meštani Malče su ubeđeni da se on krije baš u svom selu što izaziva još veći strah. Sve kuće su zaključane i deca su sklonjena jer se pretpostavlja da bi Malčanski berberin mogao da otme novu žrtvu.

Sve o otmice male Monike Karimanović pročitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srb

pre 4 godine

Mozete pisat sta hocete,nagadati,traziti razloge ...... ovakva srpska policija ne bi ga pronasla niti u praznoj sobi?Ovo je blam do neba!Predlazem da ga pozovete da se preda i ponudite mu mesto ministra policije pa da vidite kako bi ih utrenirao!!!

kurto

pre 4 godine

15 dana zajebava vas jedan ludak.Treba fa uzmete kredit da bi pokrili sve troskove..Sta reci za strane sluzbe sto vam setaju ispred nosa.Njih nikada ne bi mogli da uhvatite.Jaka drzava.

Sve znate

pre 4 godine

Cudi me da sve znate, a ne mozete da ga pronadjete i uhapsite. Moguce je da se smestio kod nekoga i uziva, na svoj ludacki nacin.

bivši_doktor

pre 4 godine

I posle dve nedelje, naši organi gonjenja se dobro drže. Zamislite, ovaj berberin još uvek nije uspeo da zarobi i ošiša ni jednog policajca!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija