• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.01.2020

15:06 >> 14:57

OVO JE MALČANSKI BERBERIN! Policija ga oborila na zemlju - PREPLAŠENI MONSTRUM JE SAD NEMOĆAN KAO ŠTO SU BILE NJEGOVE ŽRTVE! (FOTO)

Vesti

OVO JE MALČANSKI BERBERIN! Policija ga oborila na zemlju - PREPLAŠENI MONSTRUM JE SAD NEMOĆAN KAO ŠTO SU BILE NJEGOVE ŽRTVE! (FOTO)

Podeli vest

Ovo je fotografija uhapšenog Malčanskog berberina, koji je danas "pao" na groblju u selu Malča. Jovanović leži na zemlji, dok ga jedan od policajaca pridržava šakom. Pogled pun straha usmeren je ka policijskom službeniku, okružen poliicjskim čizmama pripadnika MUP koji su ga uhvatili

Ovo je fotografija uhapšenog Malčanskog berberina, koji je danas "pao" na groblju u selu Malča. Jovanović leži na zemlji, dok ga jedan od policajaca pridržava šakom.

Foto: informer.rs

Pogled pun straha usmeren je ka policijskom službeniku, okružen poliicjskim čizmama pripadnika MUP koji su ga uhvatili.

Foto: informer.rs

Uhaćen na groblju

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, za kojim se tragalo zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmice, pronađen je nakon intenzivne potrage i to u selu Malča, i to na malčanskom groblju, danas 5. januara, uoči Badnjeg dana. Trenutno je ekipa na mestu gde je Ninoslav uhapšen.

Šta čeka Malčanskog berberina

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Borislav Radonjić precizirao je da će Jovanoviću biti određeno zadržavanje do 48 sati u kojem roku će biti priveden na saslušlanje u Tužilaštvo.

Foto: informer.rs

Pećina u kojoj se krio Ninoslav Jovanović

Radonjić je rekao da u ovom času ne zna da li će se saslušanje ovaviti sutra ili u utorak, sto, kako kaže, zavisi od prikupljanja dokumentacije i drugih dokaza.

Potraga za Jovanovićem trajala je od 20. decembra, kada je oteo i zlostavljao Moniku Karimanović (12) u selu Suvi do 20. decembra kada je presreo devojčicu na putu do škole. Ona je u međuvremenu pronađena, nakon 10 dana potrage u selu Jasenovik i jednoj vikendici.

Sve o Malčanskom berberinu pročitajte OVDE.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 4 godine

Kad neko provede 15 godina u zatvoru a ne ukapira da to ne može baš kako on želi onda i nema nekog izbora. Da krade žvake pa da mu se progleda kroz prste a ovako...

Kaya

pre 4 godine

Hvala ti Boze, hvala zlatnim momcima, svim ljudima koji su se mucili danima i noćima da ga uhvate.. Na lečenje i naravno, na doživotnu.. Zaslužili ste mnogo više od ordena... . Moje dete je student na VMA i presrećna sam što će biti deo, karika sistema koji donosi dobro našim ljudima, otadzbini.. Bravo celokupnom sistemu.. Presrećna sam..

Gordana

pre 4 godine

Dozivotna samica dva sa dva bez prozora,grejanja,bez svetla..

Sramota za policiju

pre 4 godine

Sram Vas bilo! Kako smete tako da se ponasate prema uplasenom nevinom coveku? Ko Vam daje pravo da ga tako mucite i maltretirate? Treba da Vas tuzi i da idete u zatvor i da mu platite odstetu!

Mikica

pre 4 godine

Pronašlo ga je lokalno stanovništvo a ne policija, vojska ili BIA. Isto kao u slučaju otete devojčice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija