• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

07.01.2020

14:29

MALČANSKI BERBERIN UHAPŠEN NA BABINOM GROBU! Policajac  Slađan opisao kako ga je uhapsio: Odmah se skamenio i izgovorio samo OVO

Vesti

MALČANSKI BERBERIN UHAPŠEN NA BABINOM GROBU! Policajac Slađan opisao kako ga je uhapsio: Odmah se skamenio i izgovorio samo OVO

Podeli vest

Slađan Radosavljević, policajac iz Ražnja, pripadnik interventne jedinice Policijske uprave u Nišu komandovao je policijskom patrolom koja je uhapsila Ninoslava Jovanovića na Malčanskom groblju

- Zovem se Ninoslav Jovanović, došao sam na babin grob - ovo su prve reči koje je izgovorio Malčanski berberin, nakon što ga je 5. januara na Malčanskom groblju uhapsila policijska patrola kojom je komandovao Slađan Radosavljević, policajac iz Ražnja, pripadnik interventne jedinice Policijske uprave u Nišu

 

Za Jovanovićem je policija tragala 17 dana nakon što je 20.decembra oteo devojčicu Moniku K. (12) iz Suvog Dola, koja je spasena iz njegovih kanži 29. decembra, ali je manijak uspeo da pobegne.

Pošto je viđen u nedelju u jednoj kući u Malči, usledila je masovna potraga žandarmerije i policije, a tročlana policijska patrola kojoj je komandovao Radosavljević, uspela je da mu se neopaženo prikrade na groblju i okonča višednevnu dramu.

- Bio sam u patroli sa dvojicom policajaca iz PU Leskovac Vladimirom Spasićem i Nikolom Sindainovićem kada je dojavljeno da je viđen. Krenuli smo od Malčanske petlje gde je prvi put nađena njegova zemunica ka selu. Kroz rastinje i napuštene vinograde došli smo do groblja kada smo uočili da se na groblju se neko mrda. Vladimir Spasić ga je prvi video i pokazao mi. Bio je neurednog izgleda i krio se iza jednog nadgrobnog spomenika, čučao je i gledao policiju na putu u pravcu malčanskog vinskog podruma - ispričao je Radosavljević za "Blic".

On je napomenuo da ih Malčanski berberin nije video da su prišli.

- Na desetak metara smo gotovo istovremeno onda komandovali: "Stoj, policija, ruke gore, lezi na zemlju". On se skamenio, nije pružio otpor, nije počeo da beži nije se oglušio o naš pozov. Nije nas očekivao i postupio je po komandi spustio na stomak potrbuške - priča Radosavljević.

Policajci su ga opkolili i izvestili nadležne da je osoba zapuštenog izgleda, koja odgovara Jovanovićevom opisu uhvaćena na groblju.

- Odmah smo izvestili liniju rada, naše nadležne starešine, da je lice zapuštenog izgleda nađeno na Malčanskom groblju. Pitali smo ga kako se zove. Jedino što je rekao bilo je: "Zovem se Ninoslav Jovanović, došao sam na babin grob" ni reč jednu više nije rekao. Pregledali smo da nema oružje, nije imao ništa kod sebe. Niti hrane niti oružja. Za dva tri minuta svi su bili tu, potera je bila sa svih strana. Znali smo da je to on jer smo prepoznali lik. Jeste smršao, bio je neuredan ali smo znali da je on. Prepoznali smo ga sa fotografija. U tom trenutku smo osetili veliko olakšanje, bili smo zadovoljni i srećni što se napokon sve završilo i za nas i za porodicu otete devojčice kao i za meštane. Kao neki ogroman teret da je sklonjen sa naših leđa. Kolege su čestitale i starešine. Svaka čast momci, čestitamo, odlično ste odradili posao. Kolege koje su došle po liniji rada su ga odvele u maricu - kazao nam je Radosavljević.

Sve o Malčanskom berberinu pročitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija