• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.01.2020

13:12

POLICAJCI ZAUSTAVILI BMW KOD MITROVICE! Kada su videli JEDAN BROJ, OSTALI SU BEZ TEKSTA!

Vesti

POLICAJCI ZAUSTAVILI BMW KOD MITROVICE! Kada su videli JEDAN BROJ, OSTALI SU BEZ TEKSTA!

Podeli vest

Pripadnici saobraćajne policije zaustavili su juče, na autoputu Beograd - Šid, na području Sremske Mitrovice, vozača (24) koji je upravljao putničkim automobilom "BMV" brzinom od 248 kilometara na čas, za 118 kilometara više od dozvoljene brzine kretanja.

Vozač je priveden nadležnom sudiji koji mu je zbog učinjenog prekršaja nasilničke vožnje izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja automobilom u trajanju od devet meseci.

- Apelujemo na sve vozače da dosledno poštuju ograničenja brzine, ne konzumiraju alkohol i ne upotrebljavaju mobilne telefone u toku vožnje i da koriste sigurnosne pojaseve, čime čuvaju i svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju - saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Inače, nezvanični rekord u brzini na putevima u Srbiji drži Turčin koji je 2017. godine između Novog Sada i Subotice vozio čak 252 km/h.

Foto: Novak Đurović

 

2018. godine, makedonski državljanin A. A. uhvaćen je na autoputu od Niša do Beograda kod Kolara juri u svom "audiju A5" neverovatnih 239,5 kilometara na sat.

Njemu je tada napisana maksimalna novčana kazna od 140.000 dinara uz zabranu vožnje po Srbiji, nakon čega je pušten. Zanimljivo je da je alko-test pokazao da nije imao ni kap alkohola u sebi.

ZOVITE POLICIJU AKO GA VIDITE! Okanović: Ovaj bahati vozač DIVLJA NA ULICAMA i kači snimke na internet (VIDEO)

Prema rečima našeg sagovornika iz saobraćajne policije, Makedonac u audiju je maltene leteo po autoputu, pa nije bilo šanse da ga presretači promaše.

- Zaista retko kada otkrijemo nekoga da vozi baš 239,5 kilometara na sat. Hvatali bahate vozače koji jure oko 220 km/h, međutim Makedonac A.A. je rekorder. Samo je jedan Turčin u septembru prošle godine vozio brže od njega. Naravno, čim smo ga registrovali kako juri po autoputu iz pravca Niša kod Kolara, zaustavili smo ga i odmah ga prosledili kod sudije za prekršaje u Smederevu - rekao je tada izvor iz Saobraćajne policije.

Foto: Tanjug

 

Vozio pijan suprotnom trakom

Među neverovatnim slučajevima na našim putevima je i onaj kada je Miljan Sekulović (59) sa čak tri promila alkohola u krvi vozio autoputem u suprotnom smeru od naplatne rampe Sirig čak do Feketića.

Policija je tada navela da je Miljan bio obeznanjen od alkohola i da verovatno nije ni bio svestan da vozi suprotnim smerom na autoputu

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Po gasu samo

pre 4 godine

Vezite pojas,postujte brzinu,ne konzumirajte alkohol,palite svetla obavezno!

Vlajko

pre 4 godine

Pa jesteli videli onomad u novinama neznam tačno koje kada gansterbajterska seljančura igra u kružnom toku i priča kako za 2000 hiljade može u Srbiji sve e takve bi ja u njivu 30 dana pa ćeš videti Opanak se pogospodio pa došla nas da vređa seljančura jedna a još joj prazi luk viri

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija