• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

14.01.2020

09:34

STRAVIČAN ISKAZ U POLICIJI UBICE IZ KARAVUKOVA! Evo šta je rekao Branko pošto je nemilosrdno upucao suprugu Violetu!

Vesti

STRAVIČAN ISKAZ U POLICIJI UBICE IZ KARAVUKOVA! Evo šta je rekao Branko pošto je nemilosrdno upucao suprugu Violetu!

Podeli vest

Branko je bivšu suprugu Violetu ubio juče ujutro

Branko M. (50) iz sela Karavukovo kod Odžaka, koji je uhapšen zbog sumnje da je juče hicima iz pištolja ubio bivšu suprugu Violetu M. (51) na pragu njene kuće, izjavio je da mu nije žao što je to učinio.

Kako prenose beogradski mediji pozivajući se na izvor iz policije, on je prilikom hapšenja policiji rekao da je ovaj zločin duže vreme planirao.

-  Ne kajem se, to sam planirao duže vreme. Nije mi žao ni što sam decu ostavio bez majke. Jedina želja mi je bila da ubijem Violetu i to sam i ostvario - navodno je rekao Manić posle hapšenja.

UBIO BIVŠU ŽENU, JER JE DOBILA POLA KUĆE! Stravičan porodični zločin u Karavukovu kod Odžaka! (FOTO)

On je, inače, mirno sačekao patrolu i prepričao zločin. Podsećanja radi, rekao je da je iz noćne smene pravo došao do kuće Violetine majke, i to da bi je ubio. Ispričao je da se sakrio i da ju je neko vreme čekao da izađe.

Branko i Violeta imaju dvoje dece odrasle dece, sina i ćerku, koji sa svojim porodicama takođe žive u Karavukovu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija