• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2020

08:57

MALČANSKA ŠVALERKA NAPRAVILA HAOS! Sa izbezumljenim mužem došla u policiju, USLEDILA PRIČA DOSTOJNA FILMA

Vesti

MALČANSKA ŠVALERKA NAPRAVILA HAOS! Sa izbezumljenim mužem došla u policiju, USLEDILA PRIČA DOSTOJNA FILMA

Podeli vest

Elizabeta S. (52) iz niškog sela Malče provela je Srpsku novu godinu sa švalerom, pa ujutro prijavila policiji da je oteta i celu noć silovana, i to sve kako bi se opravdala pred mužem!

Prevara je, međutim, ubrzo otkrivena jer su inspektori pronašli svedoke koji su ispričali s kim je Elizabeta provela tu noć, pa je protiv nje podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje.


Kako smo saznali, Elizabeta je 14. januara s mužem došla u Policijsku upravu u Nišu i ispričala da je prethodne noći preživela stravičnu torturu. Muž je izbezumljen stajao pored nje, potpuno nesvestan da Elizabeta besramno laže i njega i policajce.


- Ona je kazala da se 13. januara ispred njene kuće u Malči zaustavio automobil "opel", iz kog su istrčala dvojica muškaraca maskiranih fantomkama. Jedan od njih ju je, kako je rekla, zgrabio i ubacio u auto, a onda su je odvezli u selo Pasjaču. Elizabeta je do detalja opisivala kako su se obojica cele noći iživljavala nad njom. Ispričala je da su je više puta silovali i tukli i da je jedva preživela. Navodno, ti muškarci su je oteli i silovali jer im je njen muž dugovao 500 evra - kazao je naš sagovornik.


Policajcima je ta priča od početka bila sumnjiva, pa su Elizabeti počeli da postavljaju detaljna pitanja, na koja ona nije imala odgovor.
- Zbunila se, počela je da zamuckuje, a posebno se pogubila kad je trebalo da objasni kako je pobegla otmičarima i vratila se iz Pasjače u Malču - navodi naš izvor.

Foto: A. Grbović

 


Klupko je počelo da se odmotava kada je policija pronašla ljude sa kojima je Elizabeta provela noć između 13. i 14. januara.
Ustanovljeno je da je unapred isplanirala provod u Svrljigu sa švalerom, s kojim je duže vreme u vezi, i sa njegovim prijateljima. Mužu je rekla da će se u Svrljigu okupiti neko njeno staro društvo i on nije imao ništa protiv da ona ode u provod bez njega. Elizabeta se pozdravila s njim i izašla iz kuće, a nesrećni muž nije ni slutio šta ga čeka narednog jutra!


- Ispostavilo se da je Elizabeta celu noć bančila sa ljubavnikom i njegovim društvom, ali pred zoru njih dvoje su se žestoko posvađali. Švaler ju je pretukao, pa se ona prepala kako da modrice objasni mužu. Tada je otišla kući i ispričala zgranutom mužu kako je, po izlasku iz kuće, oteta i silovana - kazao je naš izvor.

Ne odustaje od laži
Da sve bude luđe, policajci su sve ove dokaze i iskaze svedoka predočili Elizabeti, ali ona ni tada nije odustala od priče sa silovanjem! Uporno je insistirala da nije ništa slagala ni muža, ni policajce.
- Ona je tvrdoglavo ostala pri svojim navodima, zbog čega je i dobila krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje. Da je sve priznala, smatralo bi se da je odustala od prijave, pa bi se možda i izvukla bez prijave - priznao nam je naš sagovornik.
Ukoliko bude osuđena za ovo nedelo, Elizabeti preti od tri meseca do tri godine zatvora. 



Za laž koristila detalje torture male Monike


Pretpostavlja se da je Elizabeta za svoje laži iskoristila detalje o otmici i zlostavljanju male Monike Karimanović (12) iz Malče, o kojima su mediji izveštavali prošlog meseca. Tako je prijavila da su je otmičari odveli u selo Pasjaču, u jednu kuću pored crkve, upravo na mestu gde je mala Monika 29. decembra spasena iz kandži monstruma Ninoslava Jovanovića, zvanog Malčanski Berberin, posle desetodnevne potrage.
Monika je, inače, još na lečenju u niškom Kliničkom centru, dok je Jovanović, koji je uhapšen 5. januara, u pritvoru. On bi uskoro trebalo da bude upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija