• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

16.01.2020

10:53

POSLE ODNOSA SA NJIM, MORALE SU DA UZMU ODMOR! Sekretarica se*s mafije otrkila PRLJAVE TAJNE biznismena! A KAD ČUJETE KAKO JE JEDAN TRAŽIO DA GA ZOVU...

Vesti

POSLE ODNOSA SA NJIM, MORALE SU DA UZMU ODMOR! Sekretarica se*s mafije otrkila PRLJAVE TAJNE biznismena! A KAD ČUJETE KAKO JE JEDAN TRAŽIO DA GA ZOVU...

Podeli vest

Žena po nadimku Luda Mira, sekretarica seks-mafije, koju je policija raskrinkala pre dva dana i uhapsila 22 člana, otkriva da su se klijenti žalili na devojku koja je imala crno ispod noktiju i da im je stalna mušterija bio patuljak, sklon nastranom seksu!

Bivša sekretarica kaže da su devojke često upadale u nevolje dok su prodavala telo za novac i da su najviše problema imale sa novopečenim biznismenima jer su bahati i bezobrazni!

- Posao mi je bio da primim poziv, čujem želje mušterija i pozovem devojku. Njoj sam kod muža, roditelja ili dečka služila kao alibi, pošto bi najčešće govorila „da ide kod prijateljice“. Zakazala bih gde treba da se nađe se obezbeđenjem i vozačem. Ukoliko je išla kod mušterije u stan, obezbeđenje je proveravalo da li se u stanu nalazi još neko osim klijenta. Obezbeđenje je uzimalo novac, koji je bio u koverti, na kojoj je bila oznaka „poklon“.

Devojke su na licu mesta dogovarale sve ostalo, a zavisno od želja, cena bi rasla. Sat vremena druženja, u koji je uključen i oralni seks, iznosio je 100 evra uz obavezno korišćenje kondoma. Svaka druga želja se dodatno plaćala, za oko 50 evra, a cena je bila duplo skuplja za perverzije i bizarnosti - priča Luda Mira.

Foto: Printscreen MUP Srbije

 

- Jedan patuljak bio je stalna mušterija, a devojke posle njega nedelju dana nisu mogle da imaju seks! Bio je ljubazan, fin i žalio se da zbog rasta nema redovan seks, a devojke su prepričavale da je među nogama imao šta da pokaže! Pristojne žene su ga ignorisale, pa je zbog toga odlučio da plaća prostitutke. Posle nekoliko susreta pročulo se da je obdaren, dominantan i da fizički iscrpljuje devojke, zbog čega su počele da ga izbegavaju.

Podizali smo cene da bismo ga odbili, ali je on redovno dolazio. Bili smo primorani da zovemo devojke iz drugih agencija da bismo bili fer prema njemu. Te devojke su posle seksa s njim bile nedelju dana na odmoru, pa je za nas ostajalo više posla! - priseća se sekretarica u dahu.

- Jedna devojka je tvrdila da je stalna mušterija nije platila, dok je klijent bio izričit da je dao novac, iako nisu imali seks. Ispostavilo se da mu se ona zgadila jer je primetio da ima crno ispod noktiju. Devojka je dobila otkaz, a posle toga su pravila bila mnogo oštrija. Morale su da budu pristojno obučene, istuširana i, naravno, zdrave. Prvo pravilo je da nisu narkomanke! - priča naša sagovornica.

Foto: MUP

Policija je uhapsila 22 člana dve kriminalne grupe, zbog sumnje da su od marta 2019. do januara ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su devojke za novac imale seks sa klijentima. 

Govorio za sebe „da je izmet“

Luda Mira kaže da su klijenti, koji uživaju ugled u društvu, pred devojkama pokazivali svoje pravo lice.

- Jedan gospodin imao je poseban zahtev koji ga je uzbuđivao. Skinuo bi se go, a od devojke je zahtevao da ga opkorači iznad grudi i izvrši veliku nuždu, posle čega je govorio za sebe „da je izmet“. Devojke su pre sastanka s njim morala da piju laksative - tvrdi Luda Mira.

Usrećuje muškarce zbog faksa

Hapšenje seks-mafije nimalo nije uplašilo prostitutke. Sajtovi za odrasle bili su i juče puni ličnih oglasa.

- Ja sam Violeta i moja cena je 100 evra na sat. U cenu je uračunat moj smeštaj u Beogradu, na dobroj lokaciji. Vreme druženja je oko sat vremena, dajem popust za svaki naredni put. Imam 22 godine, studentkinja sam, atraktivna, seksi i negovana. Moraš biti čist i galantan. Poklon od 100 evra mi daješ u koverti i za tu cenu dobiješ klasiku, a sve ostalo se dodatno plaća - rekla nam je Violeta dva minuta posle naše prijave na sajt za upoznavanje i poverila se „da se trudi da usreći sve muškarce“, jer od zarade plaća fakultet.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pero

pre 4 godine

BRAVO nasa Policijo!!!!!! Divna vest! Napokon da se vidi malo reda.

deks

pre 4 godine

Hvatajte Narko dilere potrovase nam omladinu a prostitucija ce da se legalizuje za par godina

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija