• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

17.01.2020

16:28

VARNICE IZ KALJAVE PEĆI ZAHVATILE NAMEŠTAJ, SOBA SE ISPUNILA DIMOM... Starica (91) pronađena mrtva u svojoj kući u Subotici!

Vesti

VARNICE IZ KALJAVE PEĆI ZAHVATILE NAMEŠTAJ, SOBA SE ISPUNILA DIMOM... Starica (91) pronađena mrtva u svojoj kući u Subotici!

Podeli vest

Jutros oko 7 sati i 30 minuta, u subotičkom naselju Makova sedmica izbio je požar u porodičnoj kući, a nakon lokalizovanja požara u kući je nađena mrtva starica

- Starija osoba  I.T.B. stara 91 godinu, vlasnica kuće u kojoj je izbio požar, posle lokalizovanja vatre nađena je u prostoru kuće bez znaka života - potvrdili su za Informer u subotičkoj policiji.

 

Kako saznajemo, požar se naglo proširio u kući, a pretpostavlja se da se  žena ugušila u dimu požara koji se naglo proširio. Vatrogasci su već posle pola osam stigli na mesto požara, lokalizovali su ga, a Više javno tužilaštvo ima nadležnost nad slučajem.

TUGA! Preminuo radnik povređen u eksploziji u Ivanjici!

 

 

 

Naime tokom dana su se čule neke spekulacije oko teškog smrtnog ishoda starije žene, ali komšije kažu da je žena živela sama, da se jedva kretala, da joj ni zdravlje nije bilo dobro, ali im nije baš jasno kako nije na vreme napustila kuću.  

 

Nezvanično se tvrdi, da su varnice iz kaljeve peći zahvatile stari nameštaj, da se soba naglo ispunila dimom, pa da je to verovatno usmrtilo teško pokretnu ženu.

PREVRNUO SE SANITET, povređeni vozač i pacijent! Udes na istom mestu gde je nedavno POGINULA TRUDNICA!

 

 

U drugom lokalizovanom požaru u Kosovskoj ulici prethodnog dana načinjena je ogromna  materijalna šteta. Požar je lokalizovan nije se proširio, ali je izgorela čitava automehaničarska radionica u kojoj je prema prvim nezvaničnim pretpostavkama izgorelo oko 100 hiljada evra vredne opreme. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija