• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2020

22:12

SVE JE BILO GOTOVO ZA 30 SEKUNDI! Škaljarci ubijeni dok su bili na ručku, A JEDAN DETALJ JE POSEBNO JEZIV!

Vesti

SVE JE BILO GOTOVO ZA 30 SEKUNDI! Škaljarci ubijeni dok su bili na ručku, A JEDAN DETALJ JE POSEBNO JEZIV!

Podeli vest

U Atini su večeras ubijene vođe škaljarskog klana Igor Dedović i Stevan Stamatović. Nezapamćeni zločin dogodio se u prepunoj kafani "Voskopula", u prisustvu porodica i dece žrtava

Prema prvim informacijama, četiri počinioca sa kapuljačama upala su u lokal i pucala su iz automatske puške u poseban sto za kojim je bilo 10 ljudi.

Policija je saopštila da su ubijeni muškarci državljani Slovenije i Crne Gore.

Kako prenose lokalni mediji, ubijeni muškarci su ručali sa svojim suprugama i decom kada su maskirani napadači upali u restoran i otvorili vatru.

Foto: Printscreen You Tube

 

 

UBIJENE VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA! Mafijaški obračun u Atini



Mediji prenose da su policijski izvori naveli da se radi o neviđenom divljaštvu,ubistvu pred velikim brojem gostiju koji su mogli da stradaju.

Napad je izvršen za 30 sekundi,posle čega se počiniocima gubi svaki trag. Mediji prenose da je jedan muškarac preminuo na licu mesta, a drugi u bolnici, dok je jedna od žena koja je bila sa njima za stolom ranjena u noge.

Navodi se i da je jedno dete odmah odvedeno kod psihologa zbog traume koju je doživelo.

Pretpostavlja se da je reč o obračunu konkurentskih kriminalnih grupa, a policija u Atini je blokirala grad u potrazi za ubicama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penziner

pre 4 godine

Ovo je DIREKTNA I OTVORENA poruka KORACA , na oslobadjajucu poruku naseg TUZILASTVA !!!! Da pojasnim: da moze da ubije koga hoce !!! Da se ne foliramo ko' u vreme Djindjica , a sada je jos gore !!! Samo se iskreno molim i zelim iz sveg srca, iskreno, da KOBRE i SLUZBE zastite naseg PREDSEDNIKA Srbije !!! Ziveo nam Vucicu i bio na celu nase lepe Srbije jos dugo, dugo !!!!

MilosObilic1389

pre 4 godine

Решење је: Прогласити 3 дана ВАНРЕДНУ СИТУАЦИЈУ и дати полицији "одрешене руке"....

Ja

pre 4 godine

Verujem da deca nece krenuti ocevim putem..Nerazumem sta ce ti deca kad se bavis kriminalom. Sve se vraca sve se placa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija